Şike Davası'nda 15'inci Duruşma - Son Dakika
Güncel

Şike Davası'nda 15'inci Duruşma

Şike Davası\'nda 15\'inci Duruşma

"futbolda şike" iddiaları üzerine aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 10'u tutuklu 93 sanık açılan davanın 15.duruşması görülmeye başlandı.

04.05.2012 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"futbolda şike" iddiaları üzerine aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 10'u tutuklu 93 sanık açılan davanın 15. duruşması görülmeye başlandı.

Özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nce görülen duruşmaya aralarında Aziz Yıldırım ve Olgun Peker'in bulunduğu 10 tutuklu sanık katıldı. Tutuksuz sanıklardan ise Şekip Mosturoğlu, Ömer Ülkü, Serkan Acar, Abdullah Başak ve Cemil Turan'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda sanık duruşmada hazır bulundu.

"KANSER HASTALIĞIM İLERLEDİ TAHLİYEMİ İSTİYORUM"

Mahkeme Başkanı tutuklu sanıkların ek savunmalarının ve taleplerinin alınmasına devam edileceğini belirtti. Duruşmada ilk olarak tutuklu sanık Ahmet Çelebi taleplerini iletti. Fenerbahçe kulübüne kombine bilet almaya gittiğini ancak 10 aydır bu sebeple tutuklu bulunduğu belirten Çelebi. "Kanser hastalığım 10 aylık sürede daha da ilerledi. Tahliyemi talep ediyorum" diye konuştu.

Duruşma ek savunma ve taleplerin alınmasıyla devam ediyor. - İstanbul/ Şişli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şike Davası'nda 15'inci Duruşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement