Şike Davasında Olgun Peker'in Çapraz Sorgusu Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Şike Davasında Olgun Peker'in Çapraz Sorgusu Yapıldı

Şike Davasında Olgun Peker\'in Çapraz Sorgusu Yapıldı

İstanbul 16.Ağır Ceza Mahkemesinde görülen şike davasında sanıklardan Olgun Peker'in çapraz sorgusu yapıldı.

01.06.2012 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul 16.Ağır Ceza Mahkemesinde görülen şike davasında sanıklardan Olgun Peker'in çapraz sorgusu yapıldı. Mahkeme başlamadan önce yalan makinesi talebinde bulunduğunu hatırlatan Peker, "Bu talebime herkes güldü sizde güldünüz" dedi. Bunun üzerine Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci "Biz gülmedik" dedi.

"Futbolda şike" iddialarına ilişkin görülen davanın 19. duruşmasına sanıklardan Olgun Peker'in çapraz sorgusu ile devam edildi. Kendisine karşı önyargının farkında olduğu için yalan makinesi talep ettiğini dile getiren Peker'e Mahkeme Başkanı Ekinci "Bizim ne sana ne de başka bir sanığa karşı önyargımız olamaz. Biz dosyaya bakarız" dedi.

Alper Büfe olayının yaşandığı tarihte Belçika'da olduğunu belirten Peker, "Burada benimle ilgili hiçbir delil yok. Giresun olayı var bir de. Bir yazıdan bahsediliyor. O yazıyı inanın hala okumadım. Benim aleyhimde Mustafa Cici diye biri yazıyormuş. Olabilir. Bu olayı yapanlar örtbas etmek için Giresunspor'un adını kullanıyorlar. Olayda bana göre başka bir iş var" şeklinde konuştu.

Şike davasının bir numara olmasına rağmen kendimle gurur duyma noktasına geldim diyen Peker "Allaha şükür bu konuda alnım ak. Bana bunu ima bile edemediler. Ömer Ülkü inşallah en ağır cezayı veririsiniz. Çünkü Giresunspor bu olaydan düştü" dedi.

Sahte belge konusunda da, bu belgenin sahte olduğunu bilmediğini ve bunun bir hata olarak görülmesi gerektiğini belirten Peker, "Bu diploma değil. Bu sadece bana getirilen yeminli tercüman onaylı belge. Bu menajerlik belgesi dünyanın her yerinden temin edilebilir. 10 bin dolar verip alabilirdim her yerde ve dünyanın her yerinde kullanabilirdim. Çok basit bir şey. Hiç bu kadar uğraşmazdım. Linç edilmeye çalışıldığım bu davadan alnımın akıyla çıkıp bu olayları burada bitirip aileme bir daha bu olayları yaşatmamak için savunuyorum kendimi. Sizlerin bir insanı linç ettireceğini düşünmüyorum ismi Olgun Peker olsa bile" diye konuştu.

Soruşturma aşamasında yurt dışından gelip savcıya gittiğini ve kaçma gibi bir durumunun söz konusu olmadığını anlatan Peker, bu duruşmada serbest bırakılmasının geçmişini ve geleceğini koruması anlamına geleceğini dile getirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şike Davasında Olgun Peker'in Çapraz Sorgusu Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement