HUSUMETLİLERİN SİLAHLI BIÇAKLI KAVGASINDA YOLDA YÜRÜRKEN VURULAN KİŞİ ÖLDÜ, 2 YARALI - Son Dakika
Güncel

HUSUMETLİLERİN SİLAHLI BIÇAKLI KAVGASINDA YOLDA YÜRÜRKEN VURULAN KİŞİ ÖLDÜ, 2 YARALI

SİNOP'un Erfelek ilçesinde husumetli grup arasında çıkan bıçaklı ve silahlı kavgada yolda yürüyen Erdal Demir (48), tabancadan çıkan kurşunla vurularak hayatını kaybetti.

07.12.2022 16:54  Güncelleme: 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SİNOP'un Erfelek ilçesinde husumetli grup arasında çıkan bıçaklı ve silahlı kavgada yolda yürüyen Erdal Demir (48), tabancadan çıkan kurşunla vurularak hayatını kaybetti. 2 kişinin de yaralandığı kavgada 1 şüpheli, gözaltına alındı.

Olay, saat 10.30 sıralarında ilçe merkezinde meydana geldi. Bilinmeyen nedenle aralarında husumet bulunan O.Ö. ile N.E. ve G.E. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında taraflardan biri tabancayla ateş ederken, diğeri de elindeki bıçağı savurdu. Yoldan yürüyen Erdal Demir, tabancadan çıkan kurşunun vücuduna isabet etmesiyle yere yığıldı. Kavgaya karışan O.Ö. tabancayla, G.E. ise bıçaklanarak yaralandı. Yaralılar, ihbarla olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Erdal Demir, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Polis ekiplerince olaya karışan şüpheli N.E. gözaltına alındı. (DHA)

HUSUMETLİLERİN SİLAHLI BIÇAKLI KAVGASINDA YOLDA YÜRÜRKEN VURULAN KİŞİ ÖLDÜ, 2 YARALI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel HUSUMETLİLERİN SİLAHLI BIÇAKLI KAVGASINDA YOLDA YÜRÜRKEN VURULAN KİŞİ ÖLDÜ, 2 YARALI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement