Sınıfta Öğrencisinin Tahralı Saldırısına Uğrayan Öğretmen Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Sınıfta Öğrencisinin Tahralı Saldırısına Uğrayan Öğretmen Yaralandı

Sınıfta Öğrencisinin Tahralı Saldırısına Uğrayan Öğretmen Yaralandı

Bursa'da, Süleyman Çelebi Anadolu Lisesi'nde 17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi T.İ., "Bu adam benimle uğraşıyor" dediği Edebiyat Öğretmeni 55 yaşındaki Ekrem Arslan'ı, ağaç budama ve dallarının kesiminde kullanılan büyük bıçak ile arkasından...

21.02.2013 13:38

Bursa'da, Süleyman Çelebi Anadolu Lisesi'nde 17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi T.İ., "Bu adam benimle uğraşıyor" dediği Edebiyat Öğretmeni 55 yaşındaki Ekrem Arslan'ı, ağaç budama ve dallarının kesiminde kullanılan büyük bıçak ile arkasından gelip kafasından yaraladı. Öğretmen hastaneye kaldırılırken öğrenci ise gözaltına alındı.

Süleyman Çelebi Anadolu Lisesi son sınıfa giden T.İ., dün öğleden sonra sınıfta ders anlatan ve son günlerde derslerinden kötü not almasından sorumlu tuttuğu Edebiyat Öğretmeni Ekrem Arslan'ı sınıfta yanında getirdiği 'Tahra' olarak bilinen kesici aletle başından yaraladı. Sınıftaki bu olaydan sonra başında derin yarık bulunan Ekrem Arslan ambulans ile Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alındı. Polis tarafından yakalanıp Çocuk Şube Müdürlüğü'ne getirilen T.İ. ise savcının talimatıyla serbest bırakıldı. Okulda sakin davranışları ve derslerindeki başarısı ile tanınan T.İ. polise verdiği ilk ifadede, "Son günlerde derslerim kötü gitmeye başladı. Arkadaşlarım bunun nedenini daha önceden birkaç kez tartıştığım edebiyat öğretmenimin bana 'takmasına' bağladı. Ben de inandım. Dün dersimize gelen Ekrem Arslan'ı çantama koyduğu evden aldığım kesici alet ile yaraladım. Üzgünüm" dedi.

Bu arada okulda görev yapan öğretmenler olay günü meslektaşlarının öğrencisine uyarıda dahi bulunmadığını belirterek, "T.İ. üçüz kardeşlerden biri. Üstelik 3'ü de aynı sınıfta okuyor.Böyle bir davranışta bulunmasına anlam veremedik" dedi.

Çocuk Şubesi'ne getirilen T.İ., savcının talimatıyla ailesine teslim edildi. - Bursa/ Osmangazi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sınıfta Öğrencisinin Tahralı Saldırısına Uğrayan Öğretmen Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement