Sinop'ta Başkanlar Hastanelik Oldu - Son Dakika
Güncel

Sinop'ta Başkanlar Hastanelik Oldu

Sinop\'ta Başkanlar Hastanelik Oldu

Sinop'ta 3 başkanın rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı haberleri şehirde gündem oldu.

21.05.2013 18:42  Güncelleme: 18:49

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül'ün anjiyo olmasının ardından AK Parti Sinop il Başkanı Cengiz Tokmak ve Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek'in de rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı haberleri Sinop'ta gündem oldu.

Pazartesi gecesi önce evinde rahatsızlanan Belediye Başkanı Baki Ergül, boyun ve omuz kısmında ağrı şikayetiyle kontrol amaçlı salı günü sabah saatlerinde Atatürk Devlet Hastanesi'ne gitti. Başkan Ergül, burada yapılan tetkikler ardından kalp rahatsızlığı geçirebileceği endişesiyle Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ergül burada anjiyo oldu.

İkinci haber AK Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak'tan geldi. Dün akşam yemeği sonrasında tansiyonu yükselen ve aniden rahatsızlanan AK Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak, Atatürk Devlet Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi altına alındı. Üçüncü haber ise Erfelek ilçesinden geldi. Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek de dün Başkan Tokmak gibi yüksek tansiyon nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Bir süre Erfelek Devlet Hastanesi'nde müşahede altında kalan Şimşek'e burada serum takıldı. Şimşek, tedavisinin ardından taburcu edildi. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sinop'ta Başkanlar Hastanelik Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement