Sinop'ta Öğrenciler Karnelerini Aldı - Son Dakika
Güncel

Sinop'ta Öğrenciler Karnelerini Aldı

Sinop\'ta Öğrenciler Karnelerini Aldı

Sinop'un Boyabat ilçesinde bulunan Osman Özkan Uygur Özay İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım töreninde öğrenciler karnelerini alarak yarıyıl tatiline girdi. Kaymakam Enver Yılmaz, öğrencilerin başarılı karnelerini görmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti ve öğrencilere gelecekte başarılı olmaları için tavsiyelerde bulundu. Törenin ardından Belediye Başkanı Hüseyin Coşar ile birlikte karneler dağıtıldı. Boyabat ilçesinde toplam 8 bin 580 öğrencinin karne sevinci yaşadığı öğrenildi.

19.01.2024 13:51

Sinop'un Boyabat ilçesinde öğrenciler karnelerini alarak yarıyıl tatiline girdi.

Osman Özkan Uygur Özay İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım töreninde konuşan Kaymakam Enver Yılmaz, öğrencilerin karnelerinin başarılı olduğunu görmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Yılmaz, "Sizler daha çok çalışıp daha başarılı olacaksınız, bundan hiç şüphemiz yok. Gelecekte kaymakam, öğretmen, doktor ve gönlünüzdeki mesleklere kavuşarak ülkemizin yönetiminde payınız olacaktır. Sizleri çok seviyoruz, önemsiyoruz. İnşallah yıl sonu karnelerinizde de başarılarınızın arttığını göreceğiz." dedi.

Yılmaz, konuşmasının ardından Belediye Başkanı Hüseyin Coşar ile öğrencilere karnelerini dağıttı.

Bu arada ilçe genelinde 8 bin 580 öğrencinin karne sevinci yaşadığı öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sinop'ta Öğrenciler Karnelerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement