Sirmen'den Gürsan İşçilerine Destek - Son Dakika
Güncel

Sirmen'den Gürsan İşçilerine Destek

Sirmen\'den Gürsan İşçilerine Destek

Gürsan Demir Çelik Fabrikası'nın hakları ödenmeyerek mağdur edilen işçilerini ziyaret eden Sirmen; "Kentimizin yetkilileri bu duruma bir çözüm bulmalı" dedi.

12.12.2013 10:22

Gürsan Demir Çelik Fabrikası'nın hakları ödenmeyerek mağdur edilen işçilerini ziyaret eden Sirmen; "Kentimizin yetkilileri bu duruma bir çözüm bulmalı" dedi.

CHP'nin İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen Gölcük Yolu üzerinde faaliyet gösterirken yaklaşık üç ay önce kapatılan Gürsan Demir Çelik Fabrikası işçilerini ziyaret etti. 1970 yılından bu yana faaliyet gösteren fabrikanın tüm çalışanlar izindeyken kapatılmasıyla ortada kalan işçiler eylemlerine Sirmen'in desteğiyle devam etti.

HAKLARIMIZI İSTİYORUZ

Ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Sirmen'e çalışanlar; "İşverenimiz bizi 3 günlüğüne izne gönderdi. Döndüğümüzde fabrikada ki makinelerin taşındığını gördük. Yıllardır çalıştığımız yer hakkımızı yedi ve bizi mağdur etti. Hak ettiğimizi vermeden kaçarak gittiler. Borç alarak yaşıyoruz ve en azından haklarımızın ödenmesini istiyoruz" dedi.

SİRMEN; ÇÖZÜM BULUNMALI

İşçilerle uzun süre ateş başında sohbet eden ve tavsiyelerde bulunan Sirmen; Ortada çok büyük bir mağduriyet var ve kentimizin yöneticileri bu soruna insanları daha fazla üzmeden bir çözüm bulmalı. Bu soğukta burada dayanışma içerisinde bekleyen işçi kardeşlerimizin, yalnızca kendileri değil, evlerinde bekleyen aileleri ve çocukları da mağdur durumda. Bir an evvel bir çözüm bulunmalı" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sirmen'den Gürsan İşçilerine Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement