Şırnak'ta Okullar Yarın Kar Nedeniyle Tatil Edildi - Son Dakika
Güncel

Şırnak'ta Okullar Yarın Kar Nedeniyle Tatil Edildi

Şırnak Valiliği yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okulların 1 gün süreyle cuma günü tatil edildiğini açıkladı.

03.12.2015 19:59  Güncelleme: 20:11

Şırnak Valiliği yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okulların 4 Aralık 2015 cuma günü tatil edildiğini duyurdu.

2 BELDEDE EĞİTİM DEVAM EDECEK

Şırnak Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Yoğun kar yağışı nedeniyle, Şırnak merkez ve merkez ilçeye bağlı belde ve köylerde, ilk ve orta dereceli eğitim kurumlarında (Kasrik ve Kumçatı beldeleri dışında), 4 Aralık 2015 tarihinde (Cuma günü) eğitime 1 gün süreyle ara verilmiştir" denildi.



Şırnak'ta etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Şırnak Valiliği Perşembe gününü tatil ilan etmişti.


Şırnak\'ta Okullar Yarın Kar Nedeniyle Tatil Edildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şırnak'ta Okullar Yarın Kar Nedeniyle Tatil Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • joh: Haine okul ne gerek zaten 20 40 Yanıtla
  • lazoğlu: birileri nefret diyor bırılerı kurt dıyor ben lazım aha kım kımı nefret edıyor kımın kımınle alıp veremedığı var ıtırazım var her kurt vatan evladıdır her laz cerkez sunı alevı herkes ve herkes vatan evladıdır turkıyenın en onemlı ıs adamları kurttur ne guzel turkıyenın en onemlı bılım ınsanları alevıdır ne guzel ıste gormek ıstedığım turkıye bu bız sen ben davasında deyılız bız hepımızın davasındayız yasasın 78 mılyon vatan evladımız varolsun dır olsun sımdı sırnakta okul tatıl guze 0 0 Yanıtla

Advertisement