Şişli'de Altyapı Sorunları Nedeniyle Elektrik Kesintilerine Protesto - Son Dakika
Güncel

Şişli'de Altyapı Sorunları Nedeniyle Elektrik Kesintilerine Protesto

Şişli\'de Altyapı Sorunları Nedeniyle Elektrik Kesintilerine Protesto

Şişli'de altyapı sorunları nedeniyle sık sık elektrikleri kesilen mahalle sakinleri, elektrik dağıtım şirketini protesto etti. Teşvikiye Mahallesi sakinleri, yaşanan elektrik kesintilerinin BEDAŞ tarafından karşılanmasını ve altyapı eksikliğinin çözülmesini talep etti. Şişli Belediyesi ise yeni yapılaşma ve yüksek tüketim kapasiteli mekanların izinleri konusunda düzenlemeler yapması istendi.

10.08.2023 23:01

Şişli'de altyapı sorunları nedeniyle sık sık elektrikleri kesilen mahalle sakinleri, elektrik dağıtım şirketini protesto etti.

Ellerindeki pankart ve dövizlerle Avukat Süreyya Ağaoğlu Sokak'ta toplanan Teşvikiye Mahallesi sakinleri adına açıklama yapan Pelin Ersuna, İstanbul'un en köklü mahallelerinden Teşvikiye'de temmuz ayı boyunca iki haftadan uzun bir süre yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle mağdur olduklarını söyledi.

Yaşadıkları mağduriyetin BEDAŞ tarafından karşılanmasını ve mahalledeki altyapı eksikliğinin çözülmesini istediklerini ifade eden Ersuna, Şişli Belediyesinin de yeni yapılaşma ve yüksek tüketim kapasiteli mekanların izinleri konusunda gerekli düzenlemeleri yapmasını talep ettiklerini kaydetti.

Gruptakiler, "Bunun adı kusurlu hizmet" ve "Yaşasın mahalle dayanışması" sloganları attıktan sonra dağıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şişli'de Altyapı Sorunları Nedeniyle Elektrik Kesintilerine Protesto - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement