Sivasspor Antrenmanında 'Soma' Hüznü - Son Dakika
Güncel

Sivasspor Antrenmanında 'Soma' Hüznü

Sivasspor Antrenmanında \'Soma\' Hüznü

Sivasspor, ligin son haftasından oynayacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

14.05.2014 16:16

Sivasspor, ligin son haftasından oynayacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Top kapma çalışmasıyla başlayan antrenmanda, pas çalışması ve yan top çalışması yapıldı. Kırmızı-beyazlılar yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanı yarı sahada çift kale maç ile tamamladı. Antrenmana sakatlıkları bulunan kaleci Korcan Çelikay ve Ziya Erdal ile izinli olduğu öğrenilen Aydın Karabulut katılmadı.

ÇOK ÜZÜCÜ BİR OLAY

Bu arada antrenman başlamadan önce sahaya, Soma'da hayatını kaybedenleri için el arabasıyla kömür getirildi. Futbolcular ellerine kömür parçaları alırken, Teknik Direktör Carlos ise üzerinde Bir avuç kömür için bir ömür verenlere. Başımız sağ olsun. yazan döviz taşıdı. Daha sonra konuyla ilgili basın mesnuplarının sorularını yanıtlayan Carlos, Çok üzücü bir olay. Hepsinin ailesine başsağlığı diliyorum. İspanya'da daha önce böyle şeyler görmüştüm. Çok üzücü oluyor. O yüzden bizler de çok üzgünüz. Umarım en kısa zamanda bu sıkıntı atlatılır. dedi. Bazı futbolcuların da yüzüne kömür tozu sürdüğü görüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivasspor Antrenmanında 'Soma' Hüznü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement