YANGINDAN ETKİLENEN GELİN TABURCU OLDU, YARALI KAYINVALİDE MALATYA'YA SEVK EDİLDİ - Son Dakika
Güncel

YANGINDAN ETKİLENEN GELİN TABURCU OLDU, YARALI KAYINVALİDE MALATYA'YA SEVK EDİLDİ

Ordu'da sobaya dökülen benzinin parlaması sonucu çıkan yangında boyun, omuz, yüz, her iki kolu ve parmaklarında 2'nci derece yanıklar oluşması sonucu ağır yaralanan 1 çocuk annesi Zehra Şahin (68), Malatya Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

22.12.2022 14:24  Güncelleme: 14:50

Ordu'da sobaya dökülen benzinin parlaması sonucu çıkan yangında boyun, omuz, yüz, her iki kolu ve parmaklarında 2'nci derece yanıklar oluşması sonucu ağır yaralanan 1 çocuk annesi Zehra Şahin (68), Malatya Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Dumandan etkilenen gelini Ebru Çakır (36) ise tamamalanan tedavisinin ardından taburcu edildi.

'İKİ GENÇ ARKADAŞIMIZ KAPIYI KIRARAK EVE GİRİYOR'

Şarkiye Mahallesi Muhtarı Emre Yayla, yangınla ile ilgili konuşarak Sobanın parlaması sonucunda meydana geliyor yangın. Sobaya yanıcı madde döküldüğünü tahmin ediyoruz. Teyzemiz sobanın bir anda parlaması sonucu olduğu yere yığılıyor. Yangın çıktığı esnada iki genç arkadaşımız kapıyı kırarak eve giriyor. Teyzemizi yerde buluyorlar. Yani genç arkadaşlarımızın içeri girmesi sonucunda teyzemiz hayatta kalıyor. Yangın sırasında evde olan gelini de cam kırılarak dışarı çıkartılıyor. Zehra teyzemizin durumu ağır. Şu anda Malatya'da. Sıkıntılı bir süreci var. Allah inşallah acil şifalar verir dedi.

YARDIM KAMPANYASI BAŞLATILDI

Yangının ardından evin onarımı için vatandaşlardan yardım geldiğini ifade eden Yayla, Ev kullanılanamayacak halde. Mutfak bölümü tamamen tahrip olmuş halde. Hiçbir şekilde eşyaları kullanılamıyor. Biz de bu yüzden yardım kampanyası başlattık. Muhtarlık olarak inşallah teyzemizin evini kısa sürede eski haline getiririz. O hastaneden çıkana kadar yuvasını tekrardan kurarız. Daha günün erken saatleri olmasına rağmen 7 bin 650 TL gibi bir nakti yardım geldi. Yardım yapacak olanları da not aldık. Zaten Altınordu Kaymakamlığıyla yardımlar hususunda istişareliyiz. Gelen yardımları Kaymakamlık ve Valiliğe bildirip, gerekli çalışmaları yürütüyoruz diye konuştu.

YANGINDAN ETKİLENEN GELİN TABURCU OLDU, YARALI KAYINVALİDE MALATYA\'YA SEVK EDİLDİ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel YANGINDAN ETKİLENEN GELİN TABURCU OLDU, YARALI KAYINVALİDE MALATYA'YA SEVK EDİLDİ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement