ESKİ EŞİNİ ÖLDÜRÜP, ONUN ERKEK ARKADAŞI İLE KENDİ KIZINI YARALAYARAK İNTİHARA KALKIŞTI - Son Dakika
Güncel

ESKİ EŞİNİ ÖLDÜRÜP, ONUN ERKEK ARKADAŞI İLE KENDİ KIZINI YARALAYARAK İNTİHARA KALKIŞTI

ANKARA'da Salih Özbek (38), takip ettiği eski eşi Ebru Yüksel (33) ile erkek arkadaşı Mustafa Döner ve yanlarında bulunan kendi kızı İsra Özbek'e kurşun yağdırıp, aynı silahla intihara kalkıştı.

31.08.2021 12:03  Güncelleme: 16:37

ANKARA'da Salih Özbek (38), takip ettiği eski eşi Ebru Yüksel (33) ile erkek arkadaşı Mustafa Döner ve yanlarında bulunan kendi kızı İsra Özbek'e kurşun yağdırıp, aynı silahla intihara kalkıştı. Hastaneye kaldırılan Ebru Yüksel yaşamını yitirirken, aynı silahla intihara kalkışan Salih Özbek, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yaralı Mustafa Döner ve İsra Özbek'in ise hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi. Olay, saat 22.30 sıralarında Mamak ilçesi Diriliş Mahallesi Elmalı Caddesi'ndeki bir sitenin bahçesinde meydana geldi. Ebru Yüksel, kızı İsra Özbek ve erkek arkadaşı Mustafa Döner ile yürürken, eski eşi Salih Özbek kendilerini takip etmeye başladı. Ebru Yüksel ve Mustafa Döner oturdukları sitenin bahçesine geldiğinde Salih Özbek, karşılarına çıktı. Burada, taraflar arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Salih Özbek yanında getirdiği tabancayı çekip peş peşe ateş etti. Silahtan çıkan kurşunların isabet ettiği Ebru Yüksel, Mustafa Döner ve Salih Özbek'in kendi kızı İsra Özbek, kanlar içinde yere yığıldı. Salih Özbek, bu kez de tabancayı kendi başına dayayıp tetiği çekti.

Sitede oturanların ihbarı üzerine adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı 4 kişi, ilk müdahalenin ardından çevredeki diğer hastanelere kaldırıldı. Ancak yaralılardan Ebru Yüksel, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

HAYATINI KAYBETTİ Ankara'da takip ettiği eski eşi Ebru Yüksel'i (33) öldürüp, onun erkek arkadaşı Mustafa Döner ve yanlarında bulunan kendi kızı İsra Özbek'i yaralayıp, aynı silahla intihara kalkışan Salih Özbek, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yaralı Döner ve İsra Özbek'in ise hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi. Öte yandan cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan yakınları tarafından alınan Ebru Yüksel'in naaşı, helallik alınmak üzere ailesinin evine getirildi. Cenaze daha sonra Ortaköy Mezarlığı Camii'ne getirildi. Yüksel'in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Ortaköy Mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. İntihar eden Salih Özbek'in cenazesinin ise yarın Tokat'ta toprağa verileceği öğrenildi.

ESKİ EŞİNİ ÖLDÜRÜP, ONUN ERKEK ARKADAŞI İLE KENDİ KIZINI YARALAYARAK İNTİHARA KALKIŞTI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ESKİ EŞİNİ ÖLDÜRÜP, ONUN ERKEK ARKADAŞI İLE KENDİ KIZINI YARALAYARAK İNTİHARA KALKIŞTI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement