Son dakika haberleri... Malatya Emniyet Müdürü Dağdeviren, taksiyle ekipleri denetledi - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberleri... Malatya Emniyet Müdürü Dağdeviren, taksiyle ekipleri denetledi

Son dakika haberi: Malatya'da İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında yurt genelinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle sahada olan ekipleri, bindiği taksiyle denetledi.

01.01.2021 03:31  Güncelleme: 04:45

Malatya'da İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında yurt genelinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle sahada olan ekipleri, bindiği taksiyle denetledi.

Dağdeviren, yeni yılın ilk saatlerinde İl Emniyet Müdürlüğünde bindiği taksiyle kentin çeşitli noktalarında görev yapan polis ekiplerini denetledi.

Kent merkezinde birkaç noktada denetim yapan Dağdeviren Malatya- Elazığ kara yolundaki uygulama noktasında taksiden indi. Dağdeviren, kendisini görünce şaşıran ekiplerin yeni yılını da kutlamayı ihmal etmedi.

İnönü Caddesinde uygulama yapan ekiplerle bir süre sohbet eden Dağdeviren, başka bir noktada takside otururken gazetecilerle konuşmaya başladı. Buraya yakın bir yerde denetim yapan ekipler, kameraların taksiyi görüntülediğini fark edince neler olduğunu anlamak için geldi. Bu sırada taksiden inen Dağdeviren'i gören ekipler şaşırdı.

Dağdeviren, polislerin yeni yılını kutladı.

Son dakika haberleri... Malatya Emniyet Müdürü Dağdeviren, taksiyle ekipleri denetledi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika haberleri... Malatya Emniyet Müdürü Dağdeviren, taksiyle ekipleri denetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Serkan hazar: Allah yardımcınız olsun Hızır yoldasınız olsun bir taksici ve bir Malatyalı olarak sizinle gurur duyuyorum Allah yolunuzu açık etsin Malatya'nın başından eksik etmesin saygılar yeni yılınız hayırlı olsun müdürüm 0 0 Yanıtla
  • Serkan hazar: Saygideger emniyet müdürümüzün yeni yılını kutlar silah arkadaşlarıyla müdürümüze cenabı hak tan başarılar dilerim ben taksi işiyle uğraşan emniyet mudurmuzle gurur duyan bir vatandasim saygilar 0 0 Yanıtla

Advertisement