Sönmez, Gençlik Projelerini Anlattı - Son Dakika
Güncel

Sönmez, Gençlik Projelerini Anlattı

Sönmez, Gençlik Projelerini Anlattı

Aslanbey'li gençlerden destek istedi.

02.01.2014 11:50

CHP Kartepe Belediye başkan Adayı Yaşar Sönmez, Arslanbey'de esnaf gezilerinin ilk turunu tamamlamasının ardından, bu kez Atakent mahallesinde bir kafede gençler ağırlıklı vatandaş topluluğuna hitap etti. Sönmez, gençlere yönelik projelerini anlatıp sözler verdi.

Can kafede vatandaşlarla biraraya gelen Sönmez'e, İlçe başkanı Av. Başar Değer, eski Köseköy belediye başkanı ve hiçbir toplantıyı kaçırmayan Selahattin Altunkaya, eski Kartepe ilçe başkanı Bülent Sarı ile belediye meclis üyesi aday adayları da eşlik etti.

GENÇLİK PROJELERİ GENÇLİK MECLİSİ İLE…

Konuşmasında Atakent'te tüm esnafları gezdiğini, esnafların gelişmesinin kentin her bölgesinin gelişmesine bağlı olduğunu anlattığını ifade eden Sönmez, kendilerinin Arslanbey'in çehresini değiştireceğini, doğal güzelliklerini açığa çıkaracaklarını, kent projeleri ile bölgeyi cazibe merkezi haline getireceklerini anlattı. Sönmez," Kartepe'nin çok sorunu var. Her bölgenin hizmet talebi var. Bunlar için projeler hazırlayıp çözüm yolları ürettik. Gençliğimizin de ciddi sorunları var. Başta da işsizlik. Gençlerin zamanlarını verimli değerlendirecek mekanlar, imkanlar yok. Bunlar için çalışmalarımız olacak. Projelerimizi Gençlik Meclisi ile birlikte uygulamaya başlayacağız."dedi.

ALTUNKAYA HER YERDE…

Eski Köseköy Belediye başkanı Selahattin Altunkaya da yaptığı konuşmada, Kartepe'de ilçe olarak 5 yılda hizmet anlamında ciddi ilerleme kaydedilemediğini, kendileri göreve geldiklerinde tecrübeli kadrolar, isabetli projelerle herkesin yüzünü güldüreceklerini vurguladı. Altunkaya, Arslanbeylilerden büyük destek beklediğini de vurguladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sönmez, Gençlik Projelerini Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement