Sönmez, Siyasi Görüşüne Bakmaksınız Her Kapıyı Çalıyor - Son Dakika
Güncel

Sönmez, Siyasi Görüşüne Bakmaksınız Her Kapıyı Çalıyor

Sönmez, Siyasi Görüşüne Bakmaksınız Her Kapıyı Çalıyor

CHP Kartepe Belediye başkan Adayı Yaşar Sönmez, değişik ve lafta değil gerçekte her kapıyı çalmaya, herkese kendini tanıtmaya ve anlatmaya kararlı.

17.12.2013 10:40

"HALKIN HEM GÖNLÜNÜ HEM OYUNU İSTİYORUZ"

CHP Kartepe Belediye başkan Adayı Yaşar Sönmez, değişik ve lafta değil gerçekte her kapıyı çalmaya, herkese kendini tanıtmaya ve anlatmaya kararlı. Guruplar halinde tüm mahalleri gezeceklerini ifade eden Sönmez, bu hafta herkesin iyi tanıdığı Uzunçiftlik, Uzunbey Mahallesinde evleri taradı.

Her evin kapısını Çalan Sönmez, siyasi görüşüne bakmaksınız, oy verip vermemeyi önemsemeden kendini tanıyor ve yapacaklarını anlatıyor. Sönmez ve ekipleri, vatandaşlara istedikleri hizmetleri de soruyor. Sönmez'e yer yer ilçe başkanı Başar Değer, kadın kolları başkanı Nurcan Kurşunluoğlu, kadın kolları, gençlik kolları ve belediye meclis üyesi aday adayları da eşlik ediyor.

İSTİSNASIZ HERKESE KENDİMİZİ ANLATACAĞIZ

CHP Kartepe Belediye Başkan adayı yaşar Sönmez, uyguladığı çalışma modeli için şunları söyledi: "Ben herkesin başkanı olmak istiyorum. Kartepe'de ayrımsız, herkesi kucaklayan bir belediyecilik modeli uygulayacağız. Sadece proje belediyeciliği değil, insanların gönlünü de yapan, elini sıkan, acısını ve sevincini paylaşan bir belediyecilik düşünüyorum. Çoğu insan beni tanıyor. Ancak herkesin özellikle beni tanımasını, ben de aynı şekilde herkesi tanımak istiyorum. Seçmenim oy verecekse de vermeyecekse de, beni tanısın istiyorum. Sadece ismimizi bilenlerle de yakından temas kurmak istiyorum. Tanıyanlara da kendimizi anlatmak istiyorum. İşte bunun için, her kapıya gidiyoruz. Tanıyana yapacaklarımızı anlatıyor, tanımayanlara kendimizi tanıtıyoruz".

BÜYÜK HAYAYLLERİMİZ VAR

Sönmez her gittiğimiz kapıdan onure edilerek ayrıldıklarını, kendilerini ifade ettiklerini, halkın ilgisi, samimiyeti ve desteği karşısında mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Tabii tüm bunlar bizi ve ekiplerimizi ne şımartıyor ne de rehavete kapılmamıza yol açıyor. 30 mart akşamına kadar ben ve arkadaşlarıma oturmak yok. Bu kent için büyük hayallerimiz var. Bu yüzden yorulmak nedir bilmiyoruz."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sönmez, Siyasi Görüşüne Bakmaksınız Her Kapıyı Çalıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement