Sosyal Medyadan Yapılan Çağrıyla Akülü Sandalyesine Kavuştu - Son Dakika
Güncel

Sosyal Medyadan Yapılan Çağrıyla Akülü Sandalyesine Kavuştu

Sosyal Medyadan Yapılan Çağrıyla Akülü Sandalyesine Kavuştu

Antalya'da bir grup hayırseverin kurduğu 'Sosyal Sorumluluk Projesi Gönüllüsü'nün sosyal medyadan yaptığı çağrı, karşılık buldu.

08.05.2015 11:29  Güncelleme: 14:20

Antalya'da bir grup hayırseverin kurduğu 'Sosyal Sorumluluk Projesi Gönüllüsü'nün sosyal medyadan yaptığı çağrı, karşılık buldu. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün MHP'den milletvekili adayı eşi Neşe Gül, Yivug Sarkom (Yumuşak doku kanseri) hastası olan 17 yaşındaki Kamer Coşkun'a akülü sandalye hediye etti.

Sosyal Sorumluluk Projesi Gönüllüleri adlı grubun sosyal medyada paylaştığı yardım çağrısına duyarlılık gösterdiğini belirten Neşe Gül, "Yapılan yardımların duyurulmaması ve reklamının yapılmaması gerektiğine inananlardanım. Ancak bu tür sosyal sorumluluk projesi içinde yer almak önemli. İnsanlar bu tarz sosyal projelerde ne kadar yer alırsa o kadar etkili olacağına da inanıyorum. Bu çorbada benim de tuzum olsun istedim" dedi.

Coşkun ailesinin 4 çocuğundan en büyüğü Kamer Coşkun, 2 yıl önce yumuşak doku kanserine yakalanınca ailesiyle birlikte Alanya'dan Antalya'ya taşındıklarını belirterek, şöyle dedi:

"Hastalığım nedeniyle Alanya Kız Meslek Lisesi'ni 2'nci sınıfta kaydımı dondurmak zorunda kaldım. 2 yıldır Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi görüyorum. 1 ay içinde 4 kez ameliyat oldum. Sağ bacağımdan kitle aldılar. 6 Şubat'ta da ilik nakli oldum. 1 yıl önce benden toplanan hücreler ve ilik tekrar bana nakledildi. 15 Nisan'da ise plastik cerrahide doku nakli oldum. 5.5 aydır hastanedeki tedavim sürüyor. 3 haftada bir kemoterapi alıyorum. Bir süre sonra tamamen iyileşmiş olacağım" dedi.

Tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olduğunu öğrenince bazı hayırseverlerin kendisi için girişimde bulunduğunu, bundan dolayı çok mutlu olduğunu anlatan Kamer Coşkun, "Beni ziyaret edip akülü sandalye getirdiler. Çok mutlu oldum" dedi.

MERDİVEN ÇIKAN APARATA İHTİYACI VAR

Baba Doğan Coşkun ise "Yardımda bulunup akülü sandalye alıp kızımı sevindiren Neşe hanıma teşekkür ediyorum. Kızım taburcu olmasının ardından yürüme konusunda sıkıntı yaşayacak. İkinci kattaki evimize çıkıp inerken kucağımda taşıyorum. Ancak ameliyatlardan sonra bu da mümkün olamayacak. Dikişleri patlayabilir. Bu nedenle merdiven çıkabilen elektrikli aparata ihtiyacımız olacak. Bunu karşılayacak hayırsever kızımın hayata bağlanmasına yardımcı olacak" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sosyal Medyadan Yapılan Çağrıyla Akülü Sandalyesine Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement