Sudenaz Çalınan Küpelerine Kavuştu - Son Dakika
Güncel

Sudenaz Çalınan Küpelerine Kavuştu

Sudenaz Çalınan Küpelerine Kavuştu

Adana'da balkonda oynayan 5 yaşındaki kız çocuğunu, "Gel sana oyuncak vereceğim" diyerek yanına çağırıp küpesini alarak kaçtıktan sonra yakalanan zanlı, adliyeye sevk edildi.

04.12.2013 12:58

Adana'da balkonda oynayan 5 yaşındaki kız çocuğunu, "Gel sana oyuncak vereceğim" diyerek yanına çağırıp küpesini alarak kaçtıktan sonra yakalanan zanlı, adliyeye sevk edildi. Sudenaz ise çalınan küpelerine kavuştu.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesinde meydana geldi. Tahsilli Mahallesi'nde iki katlı evin ikinci katında oturan Seher ve Ahmet Şahan çiftinin 5 yaşındaki kızları Sudenaz, balkonda otururken yoldan geçen Devran K. (25) kız çocuğuna "Sana oyuncak vereceğim aşağıya gel" diyerek kandırıp küpelerini alarak kaçtı.

Olaydan sonra eve gelen polis nefes kesen operasyonla zanlıyı yakaladı. Küçük kızın küpeleri ise zanlının kaçtığı yerdeki bahçede bulundu.

Zanlı emniyete götürülerek sorgulandıktan sonra bugün adliyeye sevk edildi.

Hırsızlık suçundan cezaevine giren zanlının 22 Kasım 2013 tarihinde çıktığı, 25 Kasım günü kapkaç yöntemiyle bir kişinin 900 lira emekli maaşını çaldığı belirlendi.

Zanlı adliyeye sevk edildikten sonra polis, Sudenaz'ın küpelerini aileye teslim etti. Sudenaz küpesine kavuştuğu için mutlu olduğunu belirterek, "Küpelerimi bulan polis ağabeylerime çok teşekkür ediyorum" dedi.

Anne Seher Şahan ise polislerin kendileriyle çok ilgilendiğini ve anında hırsızı yakaladığını söyleyerek, "Polislere çok teşekkür ediyorum, bize çok yardımcı oldular. Onlar olduğu için kendimizi güvende hissediyoruz" diye konuştu.

Anne Şahan, kızının gece uyumadığını anlatarak, "Kızım 'anne hırsız yine gelecek mi' diyerek hiç uyumadı. Psikolojisi çok bozuldu. Hala korkuyor. Bu hırsızların hiç Allah korkusu yok mu" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sudenaz Çalınan Küpelerine Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement