Suriye'nin Düşürdüğü Savaş Uçağındaki Pilotların Ailelerinin Bekleyişi Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Suriye'nin Düşürdüğü Savaş Uçağındaki Pilotların Ailelerinin Bekleyişi Sürüyor

Suriye\'nin Düşürdüğü Savaş Uçağındaki Pilotların Ailelerinin Bekleyişi Sürüyor

Malatya'dan görev uçuşu için havalandıktan sonra Suriye'nin düşürdüğü savaş uçağındaki pilotlar Yüzbaşı Gökhan Ertan ve Teğmen Hasan Hüseyin Aksoy'u arama çalışmaları sürerken, ailelerin bekleyişi de sürüyor.

23.06.2012 17:31

Malatya'dan görev uçuşu için havalandıktan sonra Suriye'nin düşürdüğü savaş uçağındaki pilotlar Yüzbaşı Gökhan Ertan ve Teğmen Hasan Hüseyin Aksoy'u arama çalışmaları sürerken, ailelerin bekleyişi de sürüyor.

Malatya'da oturan Yüzbaşı Gökhan Ertan'ın babası Ali Ertan, evine gelen misafirlerini ağırlarken, halen kendilerine resmi bir bilgi ve açıklamanın yapılmadığını belirtti. "24 saat geçti, halen haber alamadık" diyen baba Ertan, yalnız televizyonlardaki basın açıklamalarından bilgi edindiklerini belirterek, "Sağ mı, öldü mü? Nerede? Arama kurtarma devam ediyor ama halen kurtarılamadı deniliyor. Uçağın Suriye tarafından düşürüldüğü açıklandı ama pilotların akıbeti belli değil. Biz istiyoruz ki yetkililer tarafından bize bilgi verilsin ve sonucun ne olduğu açıklansın. Sadece arkadaşları geldi ve uçakta Gökhan'ın bulunduğunu söylediler. Vali Ulvi Saran geldi, o da basından öğrendiklerini söyledi. İsim de açıklanmadı. Benim oğlum Gökhan Ertan. Diğer arkadaşı ise Yozgatlı teğmen. İnşallah hayırlı haber gelir" şeklinde konuştu.

PİLOTLARIN HAYATTA OLDUĞUNA DAİR EMARELER VAR

Bu arada İHA muhabirinin edindiği bilgilere göre, uçağın düştüğü belirlenen noktalarda yapılan aramalarda pilotların uçaktan atlarken yanlarında bulunan bazı malzemelere ulaşıldığı öğrenildi. Pilotların potlarına da ulaşıldığı, bunun da pilotların atlarken suda boğulmamak için zorunlu olarak yapmaları gereken bir hareketin sonucu olduğu belirtiliyor. Yine pilotların atlarken yanlarında bulunması gereken malzemelerin de bulunduğu ve ortaya çıkan malzemelere göre pilotların sağ olduğu ihtimalinin ağırlık kazandığı ifade ediliyor. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Suriye'nin Düşürdüğü Savaş Uçağındaki Pilotların Ailelerinin Bekleyişi Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement