Tapu Kadastroda Temel Kalite Eğitimi - Son Dakika
Güncel

Tapu Kadastroda Temel Kalite Eğitimi

Tapu Kadastroda Temel Kalite Eğitimi

Temel Kalite Eğitimi Konya Ticaret Odası konferans salonunda 26-27 Mayıs 2012 tarihinde yapıldı.

28.05.2012 12:40  Güncelleme: 12:38

Konya Tapu ve Kadastro 5. Bölge Müdürlüğü personeline yönelik Temel Kalite Eğitimi Konya Ticaret Odası konferans salonunda 26-27 Mayıs 2012 tarihinde yapıldı.

350 Tapu ve Kadastro çalışanının katıldığı toplantıda konuşan Konya Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Tugay Kaya dünyada çok hızlı bir değişimin yaşandığını söyleyerek "Ülkemizde ki değişim dünyadaki değişimin çok daha üzerinde. Tüm kurumlarda olduğu gibi Tapu ve Kadastro da büyük ve olumlu bir değişimin içerisinde. Bu değişimi bizler kadar kamuoyu da yakından takip etmektedir. Ben bu anlamda emeği geçen bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Kaya güzel şeyler elde edilmek isteniyorsa bunun için çok çalışmak ve okumak gerektiğini söyleyerek "Mümkün olduğu kadar kitap okumaya çalışın. Ayda bir kitap okumaya çalışıyorum. Sizler de okuyun türü ne olursa olsun adı ne olursa olsun bir şeyler okuyun. Çünkü hepsi insana bir şeyler katıyor. Tüm çalışanlarımdan bir şey istiyorum her ay bir kitap okuyun, inanın çok şeyin değiştiğini göreceksiniz ve internet sitesinde mail adresim var okuduğunuz kitapların isimlerini mail ile bana yazmanızı istiyorum" dedi.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Kalite Şube Müdürü Ferhan Konuş ise yaptığı konuşmada Kalite yönetim sisteminin bir yaşam biçimi olduğunu söyleyerek "Biz, üstlerin astlar ile ilgili sorunları anlamaları, astların da üstleri ile görüşlerini paylaşmaları ve çözüm önerilerini hep birlikte geliştirebilmemiz adına Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünde kalite yönetim sistemini kurduk. Bu katılımcı bir sistem, hepimizin katkıları ile bir yerlere gelebilecek. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün en kaliteli kurumlardan birisi olduğunu memnuniyetle görüyor ve çevremizden duyuyoruz. Bakanlar Kurulunda dahi bu durum konuşulur olmuş, eskiden ismi bile geçmezken şu anda Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü inanılmaz bir değişim gösteriyor diye Bakanlar kendi aralarında konuşur hale geldiler" dedi.

Ferhan Konuş, Konya Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğünün 2011 yılı içerisinde en az şikayet alan Bölge Müdürlüğü olduğunu da sözlerine ekleyerek çalışanlara teşekkür etti.

Seminerde çalışanlara TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi kapsamında temel kalite kavramları ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü kalite yönetim sistemi, kurumsal web sayfası ve dokümantasyon eğitimi verildi.

Mevlana Müzesi gezisi ile eğitim sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tapu Kadastroda Temel Kalite Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement