Taraftar Gruplarına Yönelik Operasyon - Son Dakika
Güncel

Taraftar Gruplarına Yönelik Operasyon

Taraftar Gruplarına Yönelik Operasyon

Operasyon kapsamında gözaltına alınan 62 kişiden 21'i tutuklama, 5'i adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edildi, 36 kişi ise serbest bırakıldı

30.09.2013 21:07

İstanbul merkezli 4 ilde taraftar gruplarına yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan 62 kişiden 21'i tutuklama, 5'i adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edildi. Diğer 36 kişi ise serbest bırakıldı.

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sabah saatlerinde getirilen şüphelilerin savcılık sorgusu tamamlandı.

Şüphelilerden 36'sı ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, savcılık, Fenerbahçeli taraftar grubu lideri Sefa Kalya'nın da aralarında bulunduğu 21 kişiyi tutuklama, Beşiktaş eski tribün lideri Alen Markaryan'ın da aralarında bulunduğu 5 şüpheliyi de adli kontrol talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk etti.

Şüphelilerden Sefa Kalya'nın "kasten yaralama" ve "cinayete azmettirme", diğer şüphelilerin ise "6136 sayılı kanuna muhalefet", "çıkar amaçlı örgüt kurma ve üye olma" suçlarından mahkemeye sevk edildiği belirtildi.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin 4 ilde 200 adrese düzenlediği operasyonlarda, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın bazı taraftar gruplarının liderlerinin de aralarında yer aldığı yaklaşık 80 kişi gözaltına alınmış, bazı şüpheliler cumhuriyet savcısının talimatıyla emniyetten serbest bırakılmıştı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Taraftar Gruplarına Yönelik Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement