Tarık Aşk Hamlelerinin Ordinaryusu Oluyor - Son Dakika
Güncel

Tarık Aşk Hamlelerinin Ordinaryusu Oluyor

Tarık Aşk Hamlelerinin Ordinaryusu Oluyor

İzleycileri her pazartesi ve perşembe eğlenceye doyuran dizi 'Aşk Kaç Beden Giyer?' tüm neşesiyle yola devam ediyor.

04.05.2013 15:41

Şehir yaşantısının getirdiği yalnızlığı ve kadın-erkek ilişkilerini mizahi bir kurguyla işleyen dizinin 51. bölümü, 6 Mayıs Pazartesi saat 22.30'da D-Smart 20. Kanal Max Smart ve Max Smart HD'de izleyiciyle buluşacak.

Türkiye'nin önde gelen dijital yayın platformlarından D-Smart'ta, 'Aşk Kaç Beden Giyer?' şehrin, kadınların ve erkeklerin eğlenceli hikayesine devam ediyor. Yapımcılığını Seray Sever ve Hatice Soysev'in üstlendiği dizi, D-Smart izleyicilerinin pazartesi ve perşembe gecesi keyfi olmaya devam ediyor. 'Aşk Kaç Beden Giyer?'in yeni bölümü 6 Mayıs Pazartesi akşamı saat 22.30'da D-Smart 20. Kanal Max Smart ve Max Smart HD'de izleyicilerle buluşacak.

Seray Sever 51. bölümde de diziye renk katıyor!

'Aşk Kaç Beden Giyer?'de heyecan Seray Sever'in diziye konuk olması ile devam ediyor. Televizyon izleyicilerinin yakından tanıdığı, dizinin yapımcılarından da olan Seray Sever, dizinin 51. bölümüne de konuk olarak diziye renk katacak.

İki güzel kız ve bir kağıt mendil! Heyecan kağıt mendildeki telefon numarasında saklı. Ama küçük bir sorun var. Rakamlar silik! Ama söz konusu kadınlarsa, Tarık için halledilmeyecek sorun yoktur. Tarık'ın kontrolünde ilerleyen çapkınlık girişimi büyük sürprize doğru hızla ilerler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tarık Aşk Hamlelerinin Ordinaryusu Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement