Tarlada dehşeti yaşadılar, kamyoneti üzerlerine sürdü: 1 ölü, 5 yaralı - Son Dakika
Güncel

Tarlada dehşeti yaşadılar, kamyoneti üzerlerine sürdü: 1 ölü, 5 yaralı

Kırıkkale'nin Delice ilçesinde bir genç, husumetlisi ile tartıştıktan sonra üzerlerine sürdüğü kamyonetle bir kişinin ölümüne, 5 kişinin de yaralanmasına neden oldu. Olayın şüphelisi gözaltına alındı.

13.07.2023 23:44  Güncelleme: 23:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarlada dehşeti yaşadılar, kamyoneti üzerlerine sürdü: 1 ölü, 5 yaralı

KIRIKKALE - Kırıkkale'nin Delice ilçesinde 25 yaşındaki genç, husumetlisi ile tartıştıktan bir süre sonra üzerlerine sürdüğü kamyonetle bir kişinin ölümüne, 5 kişinin de yaralanmasına sebep oldu.

Olay, Kırıkkale'nin Delice ilçesine bağlı Evliyalı köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, köyde çiftçilik yapan K.D. ile İ.K. arasında tartışma yaşandı. Aradan bir süre sonra tarlaya gelen İ.K., husumetlisi olan K.D.'yi önce tabanca ile tehdit etti, ardından da üzerlerine sürdüğü kamyonetle 6 kişiyi yaraladı.

112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarla olay yerine sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Olayda yaralanan A.A. ve K.D. ve İ.K. (25), sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yüksek İhtisas Hastanesi'nde tedavi altına alınan 74 yaşındaki A.A., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın şüphelisi İ.K. ise, savcı talimatıyla jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Tarlada dehşeti yaşadılar, kamyoneti üzerlerine sürdü: 1 ölü, 5 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tarlada dehşeti yaşadılar, kamyoneti üzerlerine sürdü: 1 ölü, 5 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement