Hamile kardeşini kaçarak evlendiği için katletmiş! - Son Dakika
Güncel

Hamile kardeşini kaçarak evlendiği için katletmiş!

Mersin'in Tarsus ilçesinde, hamile kadının sokakta öldürülmesine ilişkin ağabeyi ve amcasının oğlu gözaltına alındı. Cinayetin Besra Kırmızı'nın 'kaçarak evlendiği' gerekçesiyle işlendiği ileri sürüldü.

09.04.2024 15:12  Güncelleme: 15:14

Mersin'de 2,5 aylık hamile kadını sokak ortasında silahla vurarak öldüren cinayet şüphelisi ağabey ve aracı kullanan diğer kardeş, polis tarafından yakalanıp adliyeye sevk edildi. Cinayetin ise kadının 'kaçarak evlenmesi' nedeniyle işlendiği ortaya çıktı.

PUSU KURAN AĞABEY HAMİLE KARDEŞİNİ ÖLDÜRDÜ

Olay, dün merkez Tarsus ilçesine bağlı Bahçe Mahallesi 539 Sokak'ta meydana geldi. 20 yaşındaki 2,5 aylık hamile Besra Kırmızı, yaklaşık 4,5 ay önce Şanlıurfa'dan sevdiği Hasan Kırmızı (24) ile kaçarak Mersin'e geldi. Burada eşinin ailesiyle yaşamaya başlayan genç kadın resmi olarak evlenerek yuvasını kurdu.

2,5 aylık hamile olan Kırmızı, dün eltisi ile sağlık ocağından geldiği sırada kendisine pusu kurarak bir anda ortaya çıkan ağabeyi U.B. tarafından sokak ortasında tek kurşunla kafasından vuruldu. Kırmızı, olay yerinde hayatını kaybederken, şüpheli ağabey kendisini araçta bekleyen kardeşi Y.B. ile olay yerinden kaçtı.

2 buçuk aylık hamile kardeşini 'kaçarak evlendi' diye öldürmüş

CİNAYET ZANLILARI POLİSTEN KAÇAMADI

Cinayetle ilgili şüphelilerin yakalanması için polis geniş çaplı çalışma yaptı. Polisin çalışmasında şüphelilerin geldiği araç belirlendi. Şahısların bulunduğu yeri tespit eden polis, operasyon yaptı. Operasyonda iki kardeş de yakalandı. Emniyette ifadesi alınan 2 şüpheli bugün adliyeye sevk edildi. 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Öte yandan, cinayete kurban giden Besra Kırmızı'nın ise eşi ve eşinin ailesi tarafından Tarsus Şehir Mezarlığı'nda defnedildiği öğrenildi.

2 buçuk aylık hamile kardeşini 'kaçarak evlendi' diye öldürmüş
2 buçuk aylık hamile kardeşini 'kaçarak evlendi' diye öldürmüş
Hamile kardeşini kaçarak evlendiği için katletmiş!
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hamile kardeşini kaçarak evlendiği için katletmiş! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Erhan Gülden: Töreniz batsın. Allahtan korkmaz, şeytanlaşmış cahil cehennem odunu bunlar. 112 2 Yanıtla
  • Ahmet yesil: yorumsuz 26 5 Yanıtla

Advertisement