Tartışma Sonucu İki Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Tartışma Sonucu İki Kişi Yaralandı

Sakarya'da Şafak Cebeci ile Mehmet Taş arasında çıkan tartışma sonucu Şafak Cebeci, tabanca ile Mehmet Taş ve araya giren M.B.'yi vurarak yaraladı. Olay anı güvenlik kamerasına yansırken, kaçan şüpheli aranıyor.

06.12.2023 11:51  Güncelleme: 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1)TARTIŞTIĞI HUSUMETLİSİ İLE ARAYA GİREN KİŞİYİ TABANCA İLE VURDU; 2 YARALI

SAKARYA'da Şafak Cebeci (43), tartıştığı husumetlisi Mehmet Taş (38) ile araya giren M.B.'yi tabanca ile vurarak yaraladı. O anlar kameraya yansırken, kaçan şüpheli aranıyor.

Olay, 3 Aralık'ta gece saatlerinde Sapanca ilçesi Uzunkum Mahallesi Sakarya Caddesi'nde meydana geldi. Şafak Cebeci ile husumetlisi Mehmet Taş, bir iş yerinin önünde karşılaştı. İkili arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Bu sırada darbedilen Şafak Cebeci, belinden çıkardığı tabanca ile ateş açtı. Taş ile kavgayı ayırmaya çalışan iş yeri sahibi M.B., bacaklarından vuruldu. M.B., kendi aracıyla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giderken, Taş ambulans ile aynı hastaneye kaldırıldı. Yaralılar tedavileri sonrası taburcu edilirken, polis kaçan şüpheliyi bulmak için çalışma başlattı. Diğer yandan olay anı, güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, ikilinin kavgası ile Şafak Cebeci'nin 2 kişiyi vurduğu anlar yer aldı. Soruşturma sürüyor.

Tartışma Sonucu İki Kişi Yaralandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tartışma Sonucu İki Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement