TDV Kadın Aile ve Gençlik Merkezi tarafından düzenlenecek Devr-i Alem Gençlik Fuarı için başvurular başladı - Son Dakika
Güncel

TDV Kadın Aile ve Gençlik Merkezi tarafından düzenlenecek Devr-i Alem Gençlik Fuarı için başvurular başladı

TDV Kadın Aile ve Gençlik Merkezi tarafından düzenlenecek Devr-i Alem Gençlik Fuarı için başvurular başladı

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kadın Aile ve Gençlik Merkezi tarafından düzenlenecek olan Devr-i Alem Gençlik Fuarı için başvurular başladı. Fuar, 10-12 Mayıs tarihleri arasında Ankara Kocatepe Camisi'nde gerçekleştirilecek ve 'Medya ve Bilinç' temasıyla düzenlenecek. Fuar kapsamında medya ile ilgili çeşitli etkinlikler düzenlenecek ve başvurular 31 Mart tarihine kadar 'https://forms.office.com/r/s5nnTRm2Qs' linki üzerinden yapılacak.

22.03.2024 15:26  Güncelleme: 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kadın Aile ve Gençlik Merkezince düzenlenecek Devr-i Alem Gençlik Fuarı için başvurular başladı.

TDV'den yapılan açıklamaya göre, fuar 10-12 Mayıs arasında "Medya ve Bilinç" temasıyla Ankara Kocatepe Camisi bünyesindeki fuar alanında düzenlenecek.

Medya ile ilgili panel, konferans, söyleşi, seminer, sergi, atölye çalışmaları, tasarım yarışmaları ve çizgi medya gibi etkinliklerin yapılacağı fuara ilişkin son başvurular 31 Mart'ta kadar "https://forms.office.com/r/s5nnTRm2Qs" linki üzerinden yapılabilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel TDV Kadın Aile ve Gençlik Merkezi tarafından düzenlenecek Devr-i Alem Gençlik Fuarı için başvurular başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement