Tekirdağ'da Açık Hava Sineması Başladı - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'da Açık Hava Sineması Başladı

Tekirdağ\'da Açık Hava Sineması Başladı

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesinin organize ettiği açık hava sinemaları projesi, yönetmenliğini Memduh Ün'ün yaptığı Üç Arkadaş film gösterimi ile başladı.

06.07.2015 08:18  Güncelleme: 08:46

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi'nin organize ettiği açık hava sinemaları projesi yönetmenliğini Memduh Ün'ün yaptığı "Üç Arkadaş" film gösterimi ile başladı.

Sahil Dolgu alanında Mutlu Kent Sahil Çay Bahçesi'nde yapılan sinema gösterimine Tekirdağlılar yoğun ilgi gösterdi. Başrollerini Muhterem Nur ve Fikret Hakan'ın oynadığı 1958 yılı yapımı filmi izlemeye gelen yaklaşık yüz kadar Tekirdağlı yapılan uygulamadan memnun kaldı. Doksanlı yıllardan sonra tarih olan yazlık sinema keyfini Tekirdağlılar, Süleymanpaşa Belediyesi sayesinde tekrardan yaşamış oldu. Filmin gösterimi sırasında Süleymanpaşa Belediyesi tarafından izleyicilere sandviç ikramı yapılırken, yaklaşık bir buçuk saat süren film izleyicilere nostaljik anlar yaşattı.

Uygulamadan çok memnun olduğunu ifade eden Özge Koç, "Süleymanpaşa Belediyesine bu uygulamaya yaptığı için çok teşekkür ederim. Yaz ayları çok sıcak olduğu için evde bunalıyoruz. Akşamları sahile gelip film izlemek güzel oluyor. Çokta memnunuz" dedi.

Bu tür uygulamaların devamlı yapılması gerektiğini dile getiren Mehmet Şahin, "Belediye Başkanımıza ve Belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum bu uygulamayı yaptıkları için. Bu sosyal faaliyetlerin daha da devamının olmasını isterim. Bu gibi yerlerde halka açık olması Başkanın halkla beraber olmasını gösterir. Vatandaş olarak teşekkür ederim güzel bir uygulama olmuş. Bu tür uygulamaların devamı dilerim" ifadesini kaydetti.

Öte yandan, Süleymanpaşa Belediyesinin açık hava sinemaları, Mutlu Kent Sahil Çay Bahçesinde iki günde bir film gösterimi ile devam etmesi bekleniyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'da Açık Hava Sineması Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ysf dl: o kadar zahmet, 100 izleyiciye. ilgi epey çokmuş.. 0 0 Yanıtla

Advertisement