Tekstilci İşadamından Eğitime 1.5 Milyon Liralık Destek - Son Dakika
Güncel

Tekstilci İşadamından Eğitime 1.5 Milyon Liralık Destek

Tekstilci İşadamından Eğitime 1.5 Milyon Liralık Destek

İşadamı Mustafa Kaynak, 24 dersliği ve 1344 öğrencisi olan Pamukkale Teknik Endüstri Meslek Lisesi'ne isim hakkı için 1 milyon 500 bin lira verdi.

01.09.2013 11:39  Güncelleme: 13:57

Denizli'de tekstilci Mustafa Kaynak, 24 dersliği bulunan ve 1344 öğrencinin eğitim gördüğü Pamukkale Teknik Endüstri Meslek Lisesi'nin isim hakkı için Milli Eğitim'e 1 milyon 500 bin lira maddi destek sağladı. Okulun adı da Gül Kaynak Sarıkaya Endüstri Meslek Lisesi olarak değiştirildi.

Denizli Valiliği'nde düzenlenen protokol töreniyle bağış taahhütnamesini imzalayan Kaynak Tekstil'in Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaynak, paranın diğer okulların ihtiyaçları için harcanacağını söyledi. Bugüne kadar iki Anadolu lisesi, bir lise ve iki ilköğretim okulu yaptırdğını belirten Mustafa Kaynak, "Eğitim için elimizden gelen katkıyı yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Okullarımızın eksikliklerinin giderilmesi için talep geldi seve seve kabul ettim. Eşim Gül Kaynak'ın ismi, teknik endüstri meslek lisesinde hep yaşayacak. Daha önce babam, annem, şahsım ve kayınpederim adına okullar yaptırmıştım. Denizli'ye beş okul yaptırmanın gururunu yaşıyorum" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin'in de katıldığı protokol töreninde konuşan Vali Abdülkadir Demir de Mustafa Kaynak'ı eğitime katkılarından dolayı kutladı. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tekstilci İşadamından Eğitime 1.5 Milyon Liralık Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement