Ters Şeride Giren Sivil Araç, Polis Aracına Çarptı: 1 Ölü 7 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Ters Şeride Giren Sivil Araç, Polis Aracına Çarptı: 1 Ölü 7 Yaralı

Ters Şeride Giren Sivil Araç, Polis Aracına Çarptı: 1 Ölü 7 Yaralı

Şanlıurfa-Gaziantep karayolun yolunun 40.Kilometresinde ters yöne giren sivil araç polis aracı ile çarpıştı.3'ü polis olmak üzere toplam 7 kişi yaralandı.1 kişi de hayatını kaybetti.

11.12.2012 03:07

Şanlıurfa-Gaziantep karayolun yolunun 40. Kilometresinde ters yöne giren sivil araç polis aracı ile çarpıştı. 3'ü polis olmak üzere toplam 7 kişi yaralandı. 1 kişi de hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa - Gaziantep Karayolunun 40. Kilometresinde ters yola giren Ali Ercan yönetimindeki 63 B 2739 plakalı araç, Suruç yolunda maddi hasarlı kazadan dönen ve

karşı yönden gelen Trafik polislerinin aracı ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle adeta hurdaya dönen sivil araç ve polis aracında bulunan 3'ü polis olmak üzere toplam 7 kişi yaralandı. 1 kişi ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Polis aracında bulunan Abuzer Pakaç, Remzi Tuğrul ve Saffet yıldız yaralandı. Öte yandan sivil araçta bulunan Ali Ercan (40), Dilek Ercan (14) ve aynı aileden ismi öğrenilemeyen iki kişi daha yaralanırken araçta bulunan Zübeyde Ercan hayatını kaybetti. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Şanlıurfa'da çeşitli hastanelere sevk edildi. Polislerden Saffet Yıldız'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Çok sayıda polisin, ambulansın ve itfaiye araçlarının geldiği kaza alanında itfaiye ekipleri devrilen aracı parçalayarak arabanın içerisinde bulunan cesedi çıkarttı.

Suruç Savcısının yaptığı incelemenin ardından Zübeyde Ercan'ın cansız bedeni Suruç Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alınırken Özel Harekatçılarda bulunması dikkatlerden kaçmadı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaza ile ilgili açıklama yapan Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, "Suruç bölge Trafik ekibimiz kaza ihbarı alarak olay yerine gidiyor. Ekiplerimiz kaza yerinin jandarma mıntıkasında olduğunu görünce geri dönüyorlar. Yolda ters yöne giren içerisinde 5 kişinin bulunduğu ve ışıkları kapalı olan Toros ile kafa kafaya çarpışmışlar. Kazada yaralanan arkadaşlarımızdan birinin durumu ağır diğer arkadaşımızın biri de ayakta tedavi gördü. Toros'ta da 5 kişi vardı. Bir kişi içinde sıkışarak eks olmuş durumda. Arkadaşlarımızı gerekli incelemeleri yapıyor" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ters Şeride Giren Sivil Araç, Polis Aracına Çarptı: 1 Ölü 7 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement