TİKA, Karadağ'da ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolileri dağıttı - Son Dakika
Güncel

TİKA, Karadağ'da ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolileri dağıttı

TİKA, Karadağ\'da ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolileri dağıttı

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Ramazan ayı dolayısıyla Karadağ'da belirlenen ihtiyaç sahibi 1150 aileye temel ihtiyaç malzemelerinden oluşan gıda kolileri dağıttı. Karadağ İslam Birliği ve TİKA işbirliğiyle gerçekleştirilen yardım çalışmaları kapsamında başkent Podgoritsa'nın yanı sıra Niksic, Pljevlja, Bijelo Polje, Rozaje ve Tuzi'de yaşayan ailelere yardım ulaştırıldı. Dağıtımlara Türkiye'nin Podgoritsa Büyükelçisi Barış Kalkavan da katıldı.

25.03.2024 12:35  Güncelleme: 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Karadağ'da belirlenen ihtiyaç sahibi 1150 aileye temel ihtiyaç malzemelerinden oluşan gıda kolileri dağıttı.

Ramazan ayı dolayısıyla Batı Balkan ülkelerinde çalışmalarını sürdüren TİKA, ihtiyaç sahipleri için yardım çalışmalarına devam ediyor.

Karadağ İslam Birliği ve TİKA işbirliğiyle yapılan yardım çalışmaları kapsamında başkent Podgoritsa'nın yanı sıra Niksic, Pljevlja, Bijelo Polje, Rozaje ve Tuzi'de belirlenen 1150 aileye içinde temel ihtiyaç malzemeleri bulunan gıda kolileri ulaştırıldı.

Rozaje şehrinde yapılan dağıtımlara Türkiye'nin Podgoritsa Büyükelçisi Barış Kalkavan da katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel TİKA, Karadağ'da ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolileri dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement