Tokat Almus'ta Yeni Hükümet Konağı İnşaatı Başladı - Son Dakika
Güncel

Tokat Almus'ta Yeni Hükümet Konağı İnşaatı Başladı

Tokat Almus\'ta Yeni Hükümet Konağı İnşaatı Başladı

Almus ilçesinde yaklaşık 2 yıl önce yıkılan Hükümet Konağı'nın inşaatına bodrum artı 3 kat olarak başlandı. İnşaatın bitirme süresi 500 gün olarak belirlendi. Almus Kaymakamı Emre Çömen, hükümet konağının yakın bir zamanda tamamlanarak halkın hizmetine açılacağını belirtti.

01.03.2024 16:56  Güncelleme: 16:58

Tokat'ın Almus ilçesinde hükümet konağı inşaatı başladı.

Yaklaşık olarak 2 yıl önce yeniden yapılmak üzere yıkılan Hükümet Konağının inşasına bodrum artı 3 kat olarak başlandı. Geçtiğimiz ay ihalesi sonuçlanan hükümet konağının inşaatı bitirme süresi 500 gün olarak belirlendi.

Almus Kaymakamı Emre Çömen, yaptığı açıklamada, "2024 yılı içinde yatırım programına alınan hükümet konağımızın geçen ay itibarı ile ihale süreci tamamlandı. Bugün itibarı ile de sözleşmesi imzalanmış olup inşaatımızda hafriyat süreci bugün başladı. Yakın bir zamanda temel atma töreni de yapıp 3 bin 500 metre kare olan hükümet konağımızı müteahhitle beraber tamamlayıp Almus halkının hizmetine açacağız. İnşallah güzel bir hizmet olur, Almus'lu hemşerilerimize hayırlı olması dileği ile Allah hayırlı uğurlu etsin." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tokat Almus'ta Yeni Hükümet Konağı İnşaatı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement