Tokat'ta evden hırsızlık yapan 3 şüpheli Kırıkkale'de yakalandı - Son Dakika
Güncel

Tokat'ta evden hırsızlık yapan 3 şüpheli Kırıkkale'de yakalandı

Tokat\'ta evden hırsızlık yapan 3 şüpheli Kırıkkale\'de yakalandı

Tokat'ın Almus ilçesinde bir evden altın ve para çalındığı ihbarı üzerine yapılan çalışmalar sonucu, 3 kadın şüpheli Kırıkkale'de yakalandı. Şüphelilerin evinde yapılan aramada çalıntı altın ve para ile ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

21.06.2023 09:45

Tokat'ın Almus ilçesindeki evden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla 3 şüpheli Kırıkkale'de yakalandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Almus ilçesinde bağlı Gümeleönü köyünde bir evden kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce 150 gram altın ve 10 bin liranın çalındığı ihbarı üzerine çalışma başlatıldı.

İl Jandarma Komutanlığı JASAT dedektifleri ve olay yeri inceleme ekiplerince yürütülen çalışma sonucunda 3 kadının bölgede bohçacı kılığında yüzleri kapalı şekilde dolaştığı, gri renkli plakasız bir araç kullandıkları tespit edildi. Yapılan araştırmada, aracın M.G. isimli bir kadının adına kayıtlı olduğu bilgisine ulaşıldı.

Şüphelinin Kırıkkale'de ikamet ettiği, aile fertlerinin hırsızlık ve bazı suçlardan sabıka kayıtları olduğunun belirlenmesi üzerine operasyon düzenlendi.

Şüphelilerin evinde yapılan aramada 7 altın yüzük, 2 altın kolye, 1 altın bilezik, 1 Cumhuriyet altını, 91 bin 450 lira ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Evden hırsızlığı gerçekleştirdiği değerlendirilen M.G. ve P.B. isimli kadınlar ile E.B. gözaltına alındı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tokat'ta evden hırsızlık yapan 3 şüpheli Kırıkkale'de yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement