Tokat'ta Takla Atan Otomobildeki 6 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Tokat'ta Takla Atan Otomobildeki 6 Kişi Yaralandı

Tokat\'ta Takla Atan Otomobildeki 6 Kişi Yaralandı

Tokat'ta içerisinde 6 kişinin bulunduğu otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi üzerine kaldırım taşına çarparak takla attı.

24.06.2013 12:54  Güncelleme: 17:43

Kaza, Tokat- Turhal Karayolu havaalanı kavşağında bu sabah meydana geldi.

Ankara'dan Tokat'a gelen ve öğretmen, 41 yaşındaki Halis Kaya yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu havaalanı kavşağındaki kaldırıma çarptı. Kaldırıma çarpan otomobil, takla atarak yaklaşık 20 metre sürüklendi. Kazada otomobilde bulunan sürücü Halis Kaya ile eşi Meryem (45), çocukları Abdullah (15), Eslem (8), annesi Ayşe (53) ve yakını Şennur Kaya (48) yaralandı. Sürücü Halis Kaya ise otomobilde sıkıştı. Kazayı gören çevredekiler durumu 112 sağlık ekipleri ve polise bildirdi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri kazada yaralanan kişilere ilk müdaheleyi yaparak Tokat Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 15 dakikalık çalışması ardından sürücü Halis Kaya da otomobilden çıkarılarak ambulansla hastaneye götürüldü. Yaralılardan Halis Kaya'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilirken diğer 5 kişinin ise sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokat'ta Takla Atan Otomobildeki 6 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement