Tokatlı Berbere Katar'dan İş Teklifi - Son Dakika
Güncel

Tokatlı Berbere Katar'dan İş Teklifi

Tokat'ta berber Cemil Gezici arkadaşları vasıtasıyla gittiği Katar'da traş ettikleri iş adamı Şeyh Muhammed Saggar'dan iş teklifi aldı.

16.02.2018 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ta berber Cemil Gezici arkadaşları vasıtasıyla gittiği Katar'da traş ettikleri iş adamı Şeyh Muhammed Saggar'dan iş teklifi aldı.

Kent merkezinde kuaför dükkanı işleten Cemil Gezici ve İstanbul'da kadın kuaförü işleten arkadaşı Ahmet Çoban, Katar'da bulunan bir arkadaşlarının vasıtasıyla geçtiğimiz hafta bu ülkeye gitti. Cemil Gezici burada tanıştığı iş adamı Şeyh Muhammed Saggar'ı, tıraş etti. Tokatlı berberin hizmetinden memnun kalan Şeyh Muhammed Saggar, Cemil Gezici ve arkadaşına Katar'da açacağı 7 yıldızlı bay-bayan kuaförüne ortaklık teklif etti.

'KATAR KRALININ AKRABA ÇEVRESİNDEN'

Katar'da Şeyh Muhammed Saggar'ı ve yakın çevresindeki kişileri tıraş ettiklerini söyleyen Cemil Gezici, Şeyh Muhammed Saggar, Katar kralının akraba çevresinden. Hizmetimizden gayet memnun kaldılar. Bayan kuaförü kısmıyla ise Ahmet Çoban arkadaşımız ilgilendi. Yatırım olarak Katar'da büyük bir erkek ve bayan kuaförü açmak istediklerini söylediler. Bu konuda kendilerine yardımcı olmamızı, ortaklık ya da işletmeci olarak iş yapmak istediklerini söylediler. Karşılıklı olarak tekliflerimizi sunduk. Eğer ki anlaşmaya varırsak, Katar'da yedi yıldızlı bir erkek- bayan kuaförü açmayı düşündüklerini söylediler. Her şey şu anda olumlu gidiyor. Olacak gibi görünüyor. Proje başarıya ulaşırsa zaman içerisinde diğer Arap ülkelerinde de kuaför zinciri oluşturmayı planladıklarını söylediler dedi.

'TÜRK İNSANINI SEVİYORLAR'

Mesleki açıdan güzel bir atılım olacağını kaydeden Gezici, şöyle konuştu

Orada Türk insanlarını gerçekten çok seviyorlar. Türk halkına karşı çok sıcak kanlılar. Diğer Arap ülkelerine kesinlikle benzemiyorlar. Bir çok konuda bize çok iyi davrandılar, yardımsever insanlar. Bizim Türk olduğumuzu duydukları her yerde bütün kapılar rahatlıkla açıldı.

Tokatlı Berbere Katar\'dan İş Teklifi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokatlı Berbere Katar'dan İş Teklifi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement