TPAO Adıyaman Bölge Müdürleri Ziyareti - Son Dakika
Güncel

TPAO Adıyaman Bölge Müdürleri Ziyareti

TPAO Adıyaman Bölge Müdürleri Ziyareti

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Adıyaman Eski ve Yeni Bölge Müdürleri, Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü'yü makamında ziyaret ettiler.

05.09.2013 16:24

Ziyarete, tayini çıkan Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı(TPAO) Adıyaman Bölge Eski Müdürü Halil Murat Demir ve yeni atanan Savaş Bütün katıldı. Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü ziyaretten onur duyduğunu ifade ederek; "Devlette esas olan sürekliliktir. Bizler milletimize ve devletimize hizmet ederken bu anlayışla hareket ediyoruz. Bu hizmet bir bayrak yarışıdır. Zamanı geldiğinde bayrak bir sonraki arkadaşa emanet edilerek hizmetin aksamaması sağlanır. Tayini çıkan Sayın Demir ve yeni atanan Sayın Bütün'ün birlikte ziyaretleri bu olaya ayrı bir anlam katmaktadır. Sayın Demir'in bu kubbede hoş sada bıraktığına eminim. Kendilerini ve hizmetlerini hayırla yad edeceğiz." dedi.

Rektör Gönüllü, tayini çıkan Halil Murat Demir'e Adıyaman'a ve Üniversitemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi. TPAO Adıyaman Bölge Müdürlüğü görevine yeni başlayan Savaş Bütün'e de hoşgeldin diyen Rektörümüz Gönüllü, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ziyarette, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Niyazi Kahveci, Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı ve Prof. Dr. Seyit Temir de hazır bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TPAO Adıyaman Bölge Müdürleri Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement