Trabzonspor'un Kurucularından Ali Osman Ulusoy İçin Tören Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor'un Kurucularından Ali Osman Ulusoy İçin Tören Düzenlendi

Trabzonspor\'un Kurucularından Ali Osman Ulusoy İçin Tören Düzenlendi

İstanbul'da dün hayatını kaybeden Trabzonspor'un kurucularından Ali Osman Ulusoy için Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde bir tören düzenlendi.

02.10.2014 20:09  Güncelleme: 20:49

Ulusoy İÇİN TÖREN

İstanbul'da dün hayatını kaybeden Trabzonspor'un kurucularından ve ilk başkanı Ali Osman Ulusoy için bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir tören düzenlendi.Törene Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak, divan kurulu üyeleri, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, kulüp yönetim kurulu üyeleri ve Ulusoy ailesi katıldı. Anma töreninde bir konuşma yapan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu dik durup adam gibi ölmenin herkese nasip olmadığını belirterek şunları söyledi:

"Trabzonspor'umuzun kurucu başkanı Ali Osman Ulusoy abimizi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine sabır diliyorum. Trabzon gibi bir şehirde 90 yıl yaşayıp arkandan söz ettirmemek kolay değildir, Allah bize de nasip etsin. Ülkemizde günümüzde bu kadar uzun yaşayıp dik durup yaşamak kolay değil. Allah ona nasip etti. Bize de inşallah nasip eder.'

ULUSOY İÇİN SAYGI DURUŞU

Trabzonspor Legia Varşova maçı öncesi Ali Osman Ulusoy için saygı duruşunda bulunuldu. Her iki takım da kollarına siyah bant takarak sahaya çıktı. Ayrıca maraton tribününe de üzerinde Ulusoy'un fotoğrafı bulunan, "Ali Osman Ulusoy, mekanın cennet olsun" yazılı pankart asıldı.

SONERKADROYA ALINMADI

Kasımpaşa maçında ilk11'de görev yapan Soner Aydoğdu, Teknik Direktör Vahid Halilhodziç tarafından Legia Varşova maçının kadrosuna alınmadı. Trabzonspor'un UEFA'ya bildirdiği 22 kişilik listeden Soner'in yanısıra yedek kalecilerden İbrahim Demir ile sakatlıkları süren Aykut ve Mustafa Yumlu da kadroda yer almadı.

7 YABANCI SAHADA

Trabzonspor, Legia Varşova maçına 7 yabancı oyuncuyla çıktı. Vahid Halilhodziç, ilk 11'de sadece antrenman eksiği olan Yatabare'ye yer vermedi. Yedek kulübesinde ise Fatih Öztürk, Sefa, Yusuf, Salih Dursun, Zeki Yavru, İshak Doğan olmak üzere 6 Türk oyuncu yer aldı.

BOSİNGWA 6 MAÇ SONRA İLK 11'DE

Trabzonspor teknik direktörü Halilhodziç, sakatlığının ardından Portekizli futbolcu Bosingwa'ya Legia Varşova maçında ilk 11'de yer verdi. 21 Ağustos'tan bu yana sakatlıkla boğuşan Bosingwa 6 maç sonra kadroda yer aldı. Bosingwa bu sezon sadece Rostov ile oynanan Avrupa Ligi ön eleme ilk maçında forma giymiş ardından 4 lig ve 2 Avrupa Kupası maçı kaçırmıştı.

GEÇEN YILDAN SADECE İKİ OYUNCU

Trabzonspor geçen yıl UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda yine Legia Varşova ile karşılaşmış ve rakibini her iki maçta da 2- 0'lık sonuçlarla yenmişti. Bordo – mavililerde o maçların kadrosundan sadece iki futbolcu bu sezonki eşleşmede yer aldı. Geçen yılki maçlarda sahaya Onur, Bosingwa, Aykut, Bamba, Mustafa, Adrian, Malouda, Zokora, Olcan, Henrique ve Janko 11'iyle çıkan bordo mavililerde bu sezon Legia Varşova karşısında sadece Onur ve Bosingwa mücadele etti, 9 futbolcu değişti.

TRİBÜNLER YİNE DOLMAD

Trabzonspor yönetiminin Legia Varşova maçı nedeniyle tek maçlık PassoLig uygulamasına gitmesine rağmen tribünler dolmadı. Lig maçlarına göre daha fazla bir seyirci önünde oynanan Legia Varşova maçını yaklaşık 100 kişilik Polonyalı seyirci de kendilerine ayrılan tribünden izledi. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor'un Kurucularından Ali Osman Ulusoy İçin Tören Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement