Trakya Üniversitesi ve Edirne DSİ Spor Kulübü Arasında Egzer-Fiz Projesi Hayata Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Trakya Üniversitesi ve Edirne DSİ Spor Kulübü Arasında Egzer-Fiz Projesi Hayata Geçirildi

Trakya Üniversitesi ve Edirne DSİ Spor Kulübü Arasında Egzer-Fiz Projesi Hayata Geçirildi

Trakya Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ile Edirne DSİ Spor Kulübü arasında gerçekleştirilen Egzer-Fiz Projesi ile sporcuların biyomekanik uygunlukları artırılarak yaralanma riskleri azaltılmak ve spor performansları iyileştirilmek hedefleniyor. Proje kapsamında DSİ Spor Kulübü teknik heyeti ve sporcuları, Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi'ni ziyaret ederek, proje yürütücüleri ve akademisyenlere teşekkür plaketi verdi. Ayrıca, Edirne Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Eski Cami önünde gerçekleştirilen çorba ikramında 400 kişiye mercimek çorbası dağıtıldı ve çorba ikramının cuma günleri devam edeceği belirtildi.

01.03.2024 17:48  Güncelleme: 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trakya Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ile Edirne DSİ Spor Kulübü arasında "Egzer-Fiz Projesi" hayata geçirildi.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, proje ile sporcuların biyomekanik uygunluklarının artırılması, yaralanma risklerinin azaltılması ve spor performanslarının iyileştirilmesi hedefleniyor.

DSİ Spor Kulübü teknik heyeti ve sporcuları, Sağlık Bilimleri Fakültesini ziyaret ederek, Dekan Prof. Dr. Sedat Üstündağ, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hilal Keklicek ve proje yürütücüsü Öğr. Gör. Dr. Berna Kuzuoğlu Tunçer'e teşekkür plaketi verdi.

Vakıflar çorba ikram etti

Edirne Vakıflar Bölge Müdürlüğünce çorba ikramında bulunuldu.

Müdürlük personelince Eski Cami önünde gerçekleştirilen dağıtımda 400 kişiye mercimek çorbası ikram edildi.

Çorba ikramımın cuma günleri süreceği belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Trakya Üniversitesi ve Edirne DSİ Spor Kulübü Arasında Egzer-Fiz Projesi Hayata Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement