Tretuvar Çalışmalarına Devam - Son Dakika
Güncel

Tretuvar Çalışmalarına Devam

Tretuvar Çalışmalarına Devam

Uzun bir zamandır ilçede tretuvar çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Mudanya belediyesi fen işleri müdürlüğü son olarak Mudanya İstasyon caddesi Demirhane bölgesinde sürdürüyor.

02.09.2013 11:40

5 bin 400 metrenin üzerinde bir tretuvar ve parke çalışmasının sürdürüldüğünü belirten Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, çalışmaların yaz boyunca devam edeceğini belirtiler.

Mudanya belediye başkanı Hasan Aktürk yapılan çalışmaların sadece parke ve tretuvar çalışması olmadığını belirterek," Belediye olarak İstasyon caddesi Demirhane mevkiinde tretuvar ve kilitli parke çalışmalarını sürdürüyoruz, bununla birlikte Büyükşehir belediyemizin, alt yapı ve su isale hattının döşeme çalışmaları da sürdürülüyor. Mudanya belediyesi olarak, fen işleri müdürlüğümüze bağlı su işleri personelimiz tarafından, binaların tretuvarlar üzerine yağmur suyu gider boruları da tretuvarlar arasından geçirilerek yol da ki kanallara bağlanma çalışmaları sürüyor. Çalışmalarımız yakında tamamlanacak. 5 bin 400 metre tretuvar çalışması gerçekleştirilecek bununla birlikte tretuvarlara 5 bin metreye yakın renkli kilitli parke döşeme işlemi de gerçekleştirilecek, ayrıca yaşlılar, çocuklu aileler ve engelli vatandaşlarımızın rahatlıkla tretuvarları kullanmaları için rampalar da oluşturuluyor. İlçemizin ve Güzelyalı'nın bir çok bölgesinde aynı çalışmalarımız devam etmektedir" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tretuvar Çalışmalarına Devam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement