Tribün Lideri'nden Suç Duyurusu - Son Dakika
Güncel

Tribün Lideri'nden Suç Duyurusu

Tribün Lideri\'nden Suç Duyurusu

Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan'ın Kayseri'de fiili ve sözlü saldırısına uğradığını belirten Teksas Tribün Lideri Selim Kurtulan, Avukatıyla birlikte Adliye'ye gelerek 'darp ve hakaret suçlamasıyla 100 bin liralık maddi tazminat davası açmak için suç duyurusunda bulundu.

19.03.2014 15:56

Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan'ın Kayseri'de fiili ve sözlü saldırısına uğradığını belirten Teksas Tribün Lideri Selim Kurtulan, Avukatıyla birlikte Adliye'ye gelerek 'darp ve hakaret suçlamasıyla 100 bin liralık maddi tazminat davası açmak için suç duyurusunda bulundu. Kayseri'de, oynanan maç sonrasında Bursaspor'un 2-0 yenilmesinin ardından Yeşil-Beyazlı ekibin Teksas Grubu Tribün Lideri Selim Kurtulan'ın Başkan Erkan Körüstan'a yönelik Taraftarla uğraşacağına takıma sahip çık diye bağırmasıyla Kurtulan Körüstan'ın sözlü ve fiili saldırıya uğradı. Avukatı Birgül Filiz ile birlikte Adliyei'ye gelen Selim Kurtulan kendisine yönelik yaplan saldırıdan sonra Darp ve hakaret suçlamasıyla 100 bin liralık maddi tazminat davası açmak için Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. Olay gecesi bir Bursaspor sevdalısı olarak sürekli kendilerini suçlayan Kulüp Başkanı Erkan Köristan'a, Taraftarla uğraşacağına takıma sahip çıkö diyerek tepki gösterdiğini söyleyen Kurtulan, Kulüp Başkanı Erkan Köristan bu sözlerim üzerine bana saldırıp darp etti. Hakaretler etti. Olayın görüntüleri ortada. Benim art niyetim olsa yanıma arkadaşlarımı alarak giderdim dedi.

Yapılan saldırıdan rahatsızlık duyduğunu ve zarar gördüğünü belirten Selim Kurtulan Dilekçemizi verdik. Tazminat davasından kazanacağımız parayla küçük çocuklara Bursaspor forması alacağız. Şehit yakınlarına yardım yapacağız? dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tribün Lideri'nden Suç Duyurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement