Tüfekle Vurduğu Kişinin Ağabeyini Arayıp, "Kardeşini Vurdum Gelin Alın" Dedi - Son Dakika
Güncel

Tüfekle Vurduğu Kişinin Ağabeyini Arayıp, "Kardeşini Vurdum Gelin Alın" Dedi

Konya'da bir adam, konuşma bahanesiyle ıssız bir bölgeye götürdüğü arkadaşını av tüfeğiyle vurduktan sonra ağabeyini arayıp "Kardeşini vurdum gelin alın" dedi. Hastaneye kaldırılan yaralı hayatını kaybetti.

21.05.2018 10:54  Güncelleme: 12:08

Konya'da konuşmak için ıssız bir bölgeye götürdüğü arkadaşını, belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma sonucu av tüfeğiyle vurup yarayan adam ağabeyini arayıp, "Kardeşini vurdum gelin alın" dedi. Yaralı, yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirirken polis, kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

KONUŞMAK İSTEDİĞİ KİŞİYİ ISSIZ BİR YERE GÖTÜRDÜ

Olay, bugün saat 03.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi Aslım Çöplüğü yakınındaki Ünan Caddesi'nde meydana geldi. Ramazan T., iddiaya göre konuşmak için Hüseyin Yeni'yi, otomobille Aslım Çöplüğü yakındaki ıssız bir bölgeye götürdü.

Tüfekle Vurduğu Kişinin Ağabeyini Arayıp,

TARTIŞMA SIRASINDA AV TÜFEĞİYLE ATEŞ EDİP BIRAKTI

İkili arasında belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Ramazan T., tartışma sırasında otomobilinden aldığı av tüfeğiyle Hüseyin Yeni'nin üzerine ateş açtı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Yeni, kanlar içinde yere yığıldı.

"KARDEŞİNİ VURDUM GELİN ALIN DEDİ

Ramazan T. de, Yeni'nin ağabeyi Hasan Yeni'yi arayıp, bulunduğu bölgeyi söyleyip Kardeşini vurdum, gelin alın dedi. Belirtilen noktaya giden Hasan Yeni, kardeşini kanlar içinde buldu.

Tüfekle Vurduğu Kişinin Ağabeyini Arayıp,

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN HAYATINI KAYBETTİ

Ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan Yeni, doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Polis kaçan Yeni'nin yakalanması için çalışmasını sürdürüyor.

Tüfekle Vurduğu Kişinin Ağabeyini Arayıp, "Kardeşini Vurdum Gelin Alın" Dedi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tüfekle Vurduğu Kişinin Ağabeyini Arayıp, 'Kardeşini Vurdum Gelin Alın' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • zorba: mıllet hep sılaha bıcaga guvenır olmus...yumruklarınıza ne oldu delıkanlılık bıtmıs 21 0 Yanıtla
  • dogan dogan: hayvanlıkta sınır yok 13 0 Yanıtla
  • ...: Sizin gibilere bela okumaktan dilimde tüy bitti!!! Ohh be herkes de bir silah kafası esen can alıyor!! 12 0 Yanıtla
  • noname: tıraş yapmayın gençler 0 9 Yanıtla
  • Yalçın: Böyle kişilere ağır ceza vermedikden sonra bunun önüne geçemez Türkiye 9 0 Yanıtla
  • Baris : Seytani sevindirdin ney yaptin. 7 0 Yanıtla
  • karadeniz53: SANKİ SİNEK ÖLDÜRÜYOR. ÇOKMU BASİT ADAM ÖLDÜRMEK CANA KIYMAK. CANİLİK BARBARLIK. MÜBAREK BU GÜNLERDE İNSANA KIYMAK. NASIL BİR VİCDAN NASIL BİR YÜREK NASIL BİR KAFA NASIL BİR VUCÜT TAŞIYORSUN. AŞAĞILIK MAHLUKAT. GELDE BU ZAVALLI KANSIZI SOYSUZU ASMA. SAKIN İÇERDE BESLEMEYİN HATTA ATIN FIRINA PİŞSİN NAMUSSUZ HOLİGAN BOZUNTUSU. ALLAH RAHMET EYLESİN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM. 5 0 Yanıtla
  • TAHIR: BİR AN ÖNCE BU DÜNYAYI UZAYLI FALAN VARSA BEN VAR OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM BU SONSUZ EVRENDE MİLYARLARCA GEZEGENDE SADECE BİZ APTAL İNSANLAR YOK SANIRIM .DÜNYAYI İSTİLA ETMLERINI BU İNSANLIĞA BİR DERS VERİLMESİ GEREKİR ADALETLİ BİR DÜNYA OLSUN 3 1 Yanıtla
  • alsana: Müslümn türkler bunlar 2 1 Yanıtla
  • tabi: daha kötüye gidecegiz.. 0 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement