Tunus'ta "Libya'ya Askeri Müdahale" Karşıtı Gösteri - Son Dakika
Güncel

Tunus'ta "Libya'ya Askeri Müdahale" Karşıtı Gösteri

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Habib Burgiba Caddesi'ndeki Milli Tiyatro binası önünde toplanan göstericiler Göstericilerin pankart ve dövizler taşıması Göstericilerden birinin Kaddafi'nin fotoğrafı ile poz vermesi Ahmed Kehlavi ile röportaj STK yetkililerinden Beşir es-Sıyd ile röportaj Tunus'taki sivil toplum kuruluşları (STK) Libya'ya karşı olası bir askeri müdahaleyi protesto etti.

27.02.2016 21:16

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Habib Burgiba Caddesi'ndeki Milli Tiyatro binası önünde toplanan göstericiler

Göstericilerin pankart ve dövizler taşıması

Göstericilerden birinin Kaddafi'nin fotoğrafı ile poz vermesi

Ahmed Kehlavi ile röportaj

STK yetkililerinden Beşir es-Sıyd ile röportaj Tunus'taki sivil toplum kuruluşları (STK) Libya'ya karşı olası bir askeri müdahaleyi protesto etti.

Ülkedeki çeşitli cemiyet, sivil toplum üyeleri ve kurumlarının oluşturduğu "Libya'ya Saldırıyı Engelleme ve Terörle Mücadele Milli Komitesi", başkentteki Habib Burgiba Caddesi'nde gösteri düzenledi.

Milli Tiyatro binası önünde toplanan göstericiler, Libya'ya karşı her türlü askeri müdahalenin karşısında durulması gerektiğini ifade eden pankartlar ve dövizler taşıdı.

Göstericiler "Libya'ya saldırı terördür", "Libya'ya askeri müdahale işgal içindir, terör karşıtı değildir" şeklinde slogan attı.

Komite üyelerinden Arap Mukavemetini Destekleme ve Siyonizmle Normalleşme Karşıtı Milli Heyeti Başkanı Ahmed Kehlavi, AA muhabirine yaptığı açıklamada "Bugün Libya'nın her türlü zarara uğramasına karşı olduğumuzu ve kardeş Libya halkının yanında olacağımızı ifade etmek için burada bulunuyoruz" dedi.

Tunus\'ta "Libya\'ya Askeri Müdahale" Karşıtı Gösteri
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tunus'ta 'Libya'ya Askeri Müdahale' Karşıtı Gösteri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement