Turizm ve Gastronomi Alanında Akademik İşbirliği - Son Dakika
Güncel

Turizm ve Gastronomi Alanında Akademik İşbirliği

Turizm ve Gastronomi Alanında Akademik İşbirliği

Nişantaşı Üniversitesi ile Kocaeli Üniversitesi arasında Turizm ve Gastronomi Yüksek Lisans ve Doktora programlarının açılması protokolü imzalandı.

11.06.2014 23:38  Güncelleme: 08:18

Nişantaşı Üniversitesi ile Kocaeli Üniversitesi arasında Turizm ve Gastronomi Tezli Yüksek Lisans ve Doktora programlarının açılması protokolü imzalandı.

Nişantaşı Üniversitesi ve Kocaeli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüleri arasında ortak Turizm ve Gastronomi Tezli Yüksek Lisans ve Doktora programlarının açılmasıyla ilgili protokol imzalandı.

Türkiye ekonomisinin önemli dinamiklerinden olan turizm sektöründe yüksek lisans ve doktora eğitiminin öneminin vurgulandığı protokol imza törenine, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Ş. Komsuoğlu, Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerem Alkin, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Demirci, Nişantaşı Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü ve Turizm Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. K. Ozan Özer, Kocaeli Üniversitesi Turizm Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özgür Ergün ve Kocaeli Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Işıl Altun ile öğretim üyeleri katıldı.

Prof. Dr. Sezer Ş. Komsuoğlu ve Prof. Dr. Kerem Alkin'in imzalarıyla resmiyete kavuşan protokol çerçevesinde Turizm ve Gastronomi disiplinlerinin ortak bir program çatısı altında birleştirecek. Ortak yüksek lisans ve doktora program başvuru dosyasının Yüksek Öğrenim Kurumu'nda onaylanmasının ardından turizm bilimine katkıda bulunacak, bilimsel çalışmaları ile uluslararası literatürde imzası bulunacak, turizm anabilim dalının genel çerçevesine hakim ve spesifik olarak gastronomi ve yiyecek içecek alanında uzmanlaşmış bilim insanlarının yetiştirilmesi hedefleniyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Turizm ve Gastronomi Alanında Akademik İşbirliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement