tvem Magazin'e İki Özel İsim - Son Dakika
Güncel

tvem Magazin'e İki Özel İsim

tvem Magazin\'e İki Özel İsim

tvem Magazin Meydanı Ziynet Sali ve Funda Arar konuk oldu.

10.09.2012 09:00

tvem Magazin Meydanı'na bu hafta Türk Pop Müziğine son yıllarda damga vuran iki isim Ziynet Sali ve Funda Arar konuk oldu...

Cumartesi gecesi İstanbul Küçük Çiftlik Parkında vereceği konserinin heyecanı içinde olduğunu, ilk kez İstanbul da bir konser vereceğini ifade eden Ziynet Sali, son yıllarda yakaladığı çıkışını ise repertuarına mutlaka Türk Müziği aldığı ve geniş bir repertuar hazırladığını belirtti.

Son günlerde Demet Akalın ve Şirin Ediger Bayülgen ile yaşadığı tatsız polemikler içinse hiç muhatap olmayacağını belirtti.

Müzik sektörüyle ilgili de emeğe saygı duyulmadığını belirten Ziynet Sali, "Bizi Madonna ile kıyaslamak istiyorlar ve eleştiriyorlar. Bizim hayallerimiz başka, gerçekler başka. Biz de öyle sahneler isteriz." diyerek sitemini belirtti.

Funda Arar ise, son yıllarda ekstra işlerde en yoğun iş yapan sanatçılar sıralamasında ilk üçte olmasının nedenini geniş bir repertuarının olmasının etkin olduğunu belirtti.

Arar; Madonna ile Türk sanatçıların kıyaslanmasının çok yanlış olduğunu, nedeninin ise Madonna bir konser yapacağı zaman günler öncesinden hazırlıklar yapıldığını, yerli sanatçılar için ise sadece konser günü sahne verdiklerini belirtti. Bu kadar kısa bir zamanda ise ancak bu kadar çalışma yapabildiklerini belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel tvem Magazin'e İki Özel İsim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement