Uedaş'ın 'Kardeşim Üşümesin' Projesi Isıttı - Son Dakika
Güncel

Uedaş'ın 'Kardeşim Üşümesin' Projesi Isıttı

Uedaş\'ın \'Kardeşim Üşümesin\' Projesi Isıttı

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ), bu yıl dördüncüsünü düzenlediği ’Kardeşim Üşümesin’ projesi kapsamında Balıkesir’in Karesi ilçesindeki Kabakdere İlkokulu’nda 160 öğrenciye kışlık kıyafet dağıttı.

16.12.2016 15:47

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ), bu yıl dördüncüsünü düzenlediği 'Kardeşim Üşümesin' projesi kapsamında Balıkesir'in Karesi ilçesindeki Kabakdere İlkokulu'nda 160 öğrenciye kışlık kıyafet dağıttı.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında özellikle kırsal bölgedeki köy okullarına kışlık giysi yardımı yapan UEDAŞ yetkilileri projenin ikinci ayağını gerçekleştirmek üzere Balıkesir'in Kabakdere İlkokulu'nu ziyaret etti. Okulda düzenlenen etkinliğe UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, UEDAŞ Balıkesir İşletme Müdürü Taşkın Yıldız, Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce ve Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Hüseyin Aşık katıldı. Öğrencilerle bir süre sohbet eden UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, soğuk ve kardan etkilenmemeleri için öğrencilere elleriyle kaban ve bere giydirdi.

Öğrencilerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Mesut Efe şunları söyledi:

"Kış aylarının zorlu koşullarından en çok çocuklar etkileniyor. Biz de kurumsal duyarlılığımızla onlar için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Proje kapsamında bu yıl farklı okullardan toplam bin öğrenciye yardımda bulunacağız. Projemizin ikinci dağıtımı için bugün Balıkesir iline geldik. UEDAŞ olarak önümüzdeki dönemde de bölge halkına destek vermeye devam edeceğiz."

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Aşık ise, "Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak UEDAŞ'ın bölgemizde yapmış olduğu sosyal sorumluluk projesini destekliyoruz. Başta UEDAŞ Genel Müdürümüz olmak üzere emeği geçen herkese bu anlamlı proje için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kışlık kıyafetlerini giyen minik öğrenciler UEDAŞ Genel Müdürü Efe ve yetkililere sarılarak teşekkür etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Uedaş'ın 'Kardeşim Üşümesin' Projesi Isıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement