UNO'dan Leziz ve "Premium" Tarifler - Son Dakika
Güncel

UNO'dan Leziz ve "Premium" Tarifler

UNO\'dan Leziz ve "Premium" Tarifler

UNO'nun Premium serisi ekmekleriyle hazırlanmış özel tarifler, Uno Facebook sayfasında lezzetseverlerle buluşuyor.

10.07.2012 11:03

Premium Çok Tahıllı ve Premim Çavdarlı ekmeklerle yapılan birbirinden lezzetli, pratik ve kolay hazırlanabilir tarifler, iştah kabartıyor.

UNO ekmekleri ile hazırlanan leziz tarifler Facebook'ta. UNO'nun Premium Serisi'nden Çok Tahıllı ve Çavdarlı ekmeklerle yapılan pratik ve leziz tarifler, UNO'nun Facebook sayfasındaki yerini aldı. Farklı damak tatlarına uygun olarak hazırlanan tarifler, onları beğenecek lezzetseverleri bekliyor.

İşte leziz bir UNO tarifi: Parmesanlı Lezzet Bombası

Malzemeler:

4 dilim Uno Premium Çok Tahıllı ekmek

300 gr toz ya da rendelenmiş parmesan

2 adet çırpılmış yumurta

Guacomale sos (Tercihe göre, ezilip limon suyu ile karıştırılmış avokado da kullanılabilir)

Hazırlanışı:

UNO, kahvaltıların değişmezi yumurtalı ekmek ve İtalyan mutfağının vazgeçilmezi parmesan peynirini lezzetli bir tarifte buluşturdu. Parmak kalınlığında dilimlenmiş Uno Premium Çok Tahıllı ekmeği ısıtılmış fırında 10 dakika bekletin. Ekmekleri fırından çıkarıp önce yumurtaya, ardından toz parmesan peynirine iyice bulayın. Önceden ısıtılmış 180° sıcaklıktaki fırında kızarana kadar tutun ve Guacomale sosla birlikte servis edin.

Gıdada hijyene önem veren, lezzet faktörünü göz ardı etmeyen, sağlıklı yaşam ve dengeli beslenmeye özen gösteren herkesin favorisi olan Uno Premium ekmekler, gurme lezzetleri seven lezzet avcılarının da sofralarını süslüyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel UNO'dan Leziz ve 'Premium' Tarifler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement