Uşak'ta Arefe Günü Şehitler Mezarı Başında Anıldı - Son Dakika
Güncel

Uşak'ta Arefe Günü Şehitler Mezarı Başında Anıldı

Uşak'ta Kurban Bayramı dolayısıyla Vali Turan Ergün ve beraberindeki heyet, arefe günü şehitliğe ziyarette bulunarak dualar etti. Şehitlik ziyaretine Uşak protokolünden, Uşak Valisi Turan Ergün, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Uşak İl Emniyet Müdürü Ayhan Karaduman, Kıdemli Albay Fahri Semiz, şehit aileleri ve protokol üyeleri katıldı. Ziyarette ilk olarak İl Müftülüğü görevlileri tarafından Kur'an-ı Kerim okundu. Şehitler için edilen duaların ardından Vali Ergün ve protokol üyeleri tek tek şehit mezarlarını gezerek mezarlara karanfil bıraktı.

27.06.2023 14:22

Uşak'ta arefe günü şehitler mezarı başında anıldı

UŞAK - Uşak'ta Kurban Bayramı dolayısıyla, Vali Turan Ergün ve beraberindeki heyet, arefe günü şehitliğe ziyarette bulunarak dualar etti.

Şehitlik ziyaretine Uşak protokolünden, Uşak Valisi Turan Ergün, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Uşak İl Emniyet Müdürü Ayhan Karaduman, Kıdemli Albay Fahri Semiz, şehit aileleri ve protokol üyeleri katıldı. Ziyarette ilk olarak İl Müftülüğü görevlileri tarafından Kur'an-ı Kerim okundu. Şehitler için edilen duaların ardından Vali Ergün ve protokol üyeleri tek tek şehit mezarlarını gezerek mezarlara karanfil bıraktı.

Uşak\'ta Arefe Günü Şehitler Mezarı Başında Anıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Uşak'ta Arefe Günü Şehitler Mezarı Başında Anıldı - Son Dakika


Advertisement