Vakıfbank Kartepe de Şube Açıyor - Son Dakika
Güncel

Vakıfbank Kartepe de Şube Açıyor

Vakıfbank Kartepe de Şube Açıyor

Vakıfbank Kartepe Şube Müdürü Leyla Çelik Koltuk, Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'a nezaket ziyaretinde bulundu.

27.12.2013 16:23

Kartepe'de ticari hayata katkı verecek 5. Banka olacak Vakıfbank da ilçede şube açıyor. Ocak ayı içinde bankacılık hizmeti vermeye hazırlanan Vakıfbank Kartepe Şube Müdürü Leyla Çelik Koltuk beraberinde şube uzman yardımcısı İbrahim Yavuz ile Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ı makamında ziyaret etti.

Yahya Kaptan Şube Müdürlüğü görevinden Kartepe kurucu müdür olarak görev yapan Vakıfbank Kartepe Şube Müdürü Koltuk ziyarette, Vakıfbank olarak kendilerinin de Kartepe'de üzerlerine düşeni yapma gayretinde olacaklarını belirtti. D-100 Karayolu üzeri İstasyon Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde 300 metre karelik alanda 2 katlı binada ATM cihazı ile birlikte bankacılık hizmetlerinin verileceği şubede açılış öncesi çalışmaların son aşamada olduğunu belirten Müdür Koltuk, açılışlarında başkanı da aralarında görmekten mutluluk duyacaklarını ifade etti.

Değişen ve gelişen Kartepe'de banka çeşitliliğinin artmasından dolayı memnun olduklarını belirten Başkan Karabalık, "Kartepe'de ticari hayatın canlanması adına bankalarımızın ilçemizde şube açması memnuniyet verici. Halkımızın ayağına getirilecek bankacılık hizmetleri ile bölgede hem esnafımız hem de vatandaşlarımızın yüzü gülmekte. Belediye olarak bizler de geleceğin Kartepesini oluşturmak için çalışmaktayız. Kartepe sahip olduğu değerler, devam eden ve tamamlanan projelerle birlikte markalaşmaktadır" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vakıfbank Kartepe de Şube Açıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement