Vali Koçak Başkanlığında İl Sağlık Koordinasyon Toplantısı Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Vali Koçak Başkanlığında İl Sağlık Koordinasyon Toplantısı Düzenlendi

Vali Koçak Başkanlığında İl Sağlık Koordinasyon Toplantısı Düzenlendi

Elazığ Sağlık Hizmetlerinin etkin bir biçimde koordinasyonunun sağlana bilmesi için Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Elazığ Valisi Sayın Ömer Faruk Koçak'ın Başkanlığında bir koordinasyon toplantısı düzenlendi.

07.09.2013 13:27

Toplantı öncesi Elazığ İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Selahattin Karakoç'u makamında ziyaret eden Elazığ Valisi Sayın Ömer Faruk Koçak ve Vali Yardımcısı İhsan Selim Baydaş'ı İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Selahattin Karakoç ve Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Barış Eroğlu karşıladı.

İl Sağlık Müdürü Karakoç ile makamında bir süre görüşen Vali Koçak, daha sonra Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü 112 Acil Sağlık Hizmetleri Komuta Kontrol Merkezi Başhekimliği'ni ziyaret ederek burada bir takım incelemelerde bulundu. İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Karakoç ve Komuta Kontrol Merkezi Başhekimi Dr. Kattal Fatih Aydıner' den çalışmalar hakkında bilgiler alarak çalışanlarla bir süre sohbet etti.

Vali Koçak, Acil Sağlık Hizmetleri Komuta Kontrol Merkezi Başhekimliği'ne yaptığı ziyaretin ardından İl Sağlık Müdürü Karakoç ile birlikte toplantının düzenleneceği Elazığ Halk Sağlığı Müdürlüğü toplantı salonuna geçti.

Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak'ın başkanlığında yapılan toplantıya; Vali Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Elazığ İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Selahattin Karakoç, Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Veysel Doğanay, Kamu Hastaneler Birliği Sekreteri Uzm. Dr. Tarkan Özdemir, merkez ve ilçe kamu hastaneleri yöneticileri ve başhekimleri, üniversite hastanesi başhekimi, özel hastaneler başhekimleri katıldı.

Vali Koçak, toplantıda ülkemizde yaşanan sağlıkta dönüşüm ve gelişmelerin geldiği olumlu noktalara değinerek, ilimizde sağlık hizmetlerinin geçmiş yıllara göre büyük aşamalar kaydettiğini belirterek bundan sonrada önümüzdeki süreçte yeni yatırımların özellikle yapılması planlanan yeni şehir hastanesi ile büyük şehirlerle yarışacak bir konuma geleceğiz şeklinde konuştu. Vali Koçak, sağlıkta yeni yatırımlarla birlikte memnuniyetin arttırılması için yönetim anlayışının değiştiğini, yeni yönetim sisteminin sağlıkta memnuniyeti arttırmaya yönelik olduğunu söyledi. Vatandaşın yapısına göre hizmet sunulması gerektiğine dikkat çekti.

Vali Koçak'ın yaptığı konuşmanın ardından, İlimizde sağlık alanında yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar ve yatırımlar hakkında İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Selahattin Karakoç'tan bilgiler aldı. Halk Sağlığı Müdürlüğü bünyesinde yapılan çalışmaları Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Veysel Doğanay anlatırken, Kamu Hastaneler Birliği Sekreteri Uzm Dr. Tarkan Özdemir'de ilimizde bulunan merkez ve ilçe kamu hastaneleri hakkında bilgiler verdi.

Toplantının sonunda Elazığ Valisi Sayın Ömer Faruk Koçak, bu gibi toplantıların koordineli bir şekilde devam edeceğini ve Elazığ açısından çok faydalı olacağına inandığını söyleyerek tüm sağlık yöneticilerine başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Koçak Başkanlığında İl Sağlık Koordinasyon Toplantısı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement