Vali Mutlu ve Çapkın'dan "Derbi "Yorumu - Son Dakika
Güncel

Vali Mutlu ve Çapkın'dan "Derbi "Yorumu

Vali Mutlu ve Çapkın\'dan "Derbi "Yorumu

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın bu akşam oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesinde açıklamalarda bulundu.

16.12.2012 14:08

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın bu akşam oynanacak olan Galatasaray- Fenerbahçe derbisi öncesinde açıklamalarda bulundu. Vali Mutlu, sonunda dostluğun kazanacağı bir müsabaka dilerken, Hüseyin Çapkın ise, her türlü güvenlik önlemlerini aldıklarını açıkladı.

Fatsalılar Derneği, geçen yıl hayatını kaybeden teknik direktör Erdoğan Arıca adına futbol turnuvası düzenledi. Programa katılan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, bu akşam oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi ile ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Vali Mutlu, "Tarihi kimliğine yarışır fevkalade güzel bir müsabaka ile kazananın en iyi oynayanın kazanacağı sonunda da dostluğun kazanacağı bir müsabaka diliyorum. Bütün taraflara da başarılı bir müsabaka temenni ediyorum" dedi.

Her türlü güvenlik önlemlerini aldıklarını ifade eden Çapkın da, "Bu bir spor karşılaşması centilmenlik içerisinde geçeceğine inanıyoruz ve spor karşılaşması olduğunu asla kimsenin unutmaması gerektiğine inanıyoruz" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vali Mutlu ve Çapkın'dan 'Derbi 'Yorumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement