Valinin Adını Kullanarak Yardım Topladılar - Son Dakika
Güncel

Valinin Adını Kullanarak Yardım Topladılar

Valinin Adını Kullanarak Yardım Topladılar

Bartın'da kimliği belirlenmeyen kişi yada kişiler tarafından Vali Bülent Savur'un ismi kullanılarak yardım toplandığı öğrenildi.

15.01.2013 21:16

Bartın'da kimliği belirlenmeyen kişi yada kişiler tarafından Vali Bülent Savur'un ismi kullanılarak yardım toplandığı öğrenildi. Bartın Valisi Bülent Savur, bu tür istek ve taleplerin dikkate alınmaması konusunda vatandaşları uyardı.

İddiaya göre, Bartın Valiliği'ne gelen bir bilgide kimliği belli olmayan bazı kişiler tarafında Bartın Valisi Bülent Savur'un ismi kullanılarak yardım toplandığı söylendi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Vali Bülent Savur, söz konusu yardım olayı ile ilgili alakalarının olmadığını belirterek, "Aldığımız bir bilgi neticesinde ismimiz kullanılarak yardım amaçlı kişi, kuruluş ve şirketlerden maddi yardım talebinde bulunulduğu bilgileri Valiliğimizce öğrenilmiş olup söz konusu durumun gerçekle bir ilgisi bulunmamaktadır. Valiliğimizin adı ile bu yöntemle hiçbir kişi, kuruluş ve şirketlerden maddi yardım talebinde bulunulmamıştır. İstenilen asılsız bu yardım talepleri konusu 15 Ocak 2013 tarihinde Bartın Cumhuriyet Başsavcılığına intikal ettirilmiştir. Bulunulan bu tür istek ve taleplerin dikkate alınmaması, böyle bir taleple karşılaşıldığı taktirde ilgili makamlara derhal bildirilmesi gerekmektedir" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Valinin Adını Kullanarak Yardım Topladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement