Van'da Kadınlar Günü etkinliği düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Van'da Kadınlar Günü etkinliği düzenlendi

Van\'da Kadınlar Günü etkinliği düzenlendi

Van'ın Edremit ilçesinde bulunan Fidanlık Aile Destek Merkezi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte, günün anlam ve önemine yönelik konuşmalar yapıldı ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Programda, usta öğretici ve kursiyerlerin 8 farklı dilde mesaj okuması ve fotoğraf çekimi yapıldı. Merkez Koordinatörü Müyesser Baytar, kadınların sadece 8 Mart'ta değil, yılın her günü hatırlanması gerektiğini vurguladı.

08.03.2024 18:46  Güncelleme: 18:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Edremit ilçesindeki Fidanlık Aile Destek Merkezinde (ADEM), "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Emin Paşa Mahallesindeki merkezde gerçekleşen etkinlikte günün anlam ve önemine yönelik konuşmanın ardından etkinlikler gerçekleştirildi.

Program, usta öğretici ve kursiyerlerin, Kadınlar Günü'ne yönelik 8 dilde mesaj okuması ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Merkez Koordinatörü Müyesser Baytar, 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla usta öğretici ve kursiyerlere yönelik etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Başta Filistinli kadınlar olmak üzere bütün kadınların gününü kutlayan Baytar, "Her yerde fedakarlıklarıyla öne çıkan kadınlar sadece 8 Mart'ta değil yılın 365 günü hatırlanmalıdır." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Van'da Kadınlar Günü etkinliği düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement